Annemarie TIPS

Een zonnebril voor kinderen

17 juni 2018
Untitled design (10)

BETAALBARE BRILLEN EN ZONNEBRILLEN VIND JE BIJ POLETTE

Ongeveer een jaar geleden stuitte ik op het betaalbare brillenmerk Polette. Ook al dragen mijn kinderen geen bril, iets aan dit toffe merk trok mijn aandacht. Ik denk dat het het vernieuwende concept en de hippe uitstraling was. De kwaliteitsbrillen van Polette zijn super trendy en heel betaalbaar doordat ze rechtstreeks vanuit de productie in China naar de klant toe worden gestuurd. Je kunt de brillen die er zijn voor mannen, vrouwen en kinderen online bestellen. Wil je toch liever passen en kijken hoe de bril bij je gezicht staat, dan kun je in Nederland terecht bij de showroom in Utrecht of Amsterdam. Belgische lezers kunnen daarvoor naar Brussel gaan, of combineer je bezoek aan de Polette showroom met een mini vakantie in onze mooie kikkerlandje. Nu we zo’n stralende lente cadeau kregen ging ik op zoek naar een toffe zonnebril voor kinderen en bedacht ik me dat ik ook daarvoor terecht kan bij Polette.

Een zonnebril voor kinderen

Waar let je op bij het aanschaffen van een zonnebril voor kinderen? Ook voor je zelf is dit trouwens heel belangrijk. We zijn misschien geneigd om vooral een trendy zonnebril te kiezen, maar heel belangrijk is dat een zonnebril de juiste UV bescherming biedt. De zon maakt je blij en zorgt voor extra vitamine D, maar te veel zon is helaas niet zo goed voor je en ook niet voor je ogen. Langdurige blootstelling aan UV-straling verhoogt namelijk het risico op cataract, ook wel staar genoemd. En helaas merk je dit pas op latere leeftijd. Uit onderzoek is gebleken dat 20% van alle gevallen van staar veroorzaakt is door langdurige en overmatige blootstelling aan UV-straling. Koop daarom altijd een zonnebril met het label UV400. Je raadt het vast al, de zonnebrillen van Polette dragen dit label. En zo kan zowel jij als je kind met goed beschermde ogen van de zon genieten.

De zonnebril van Linde

Het leuke aan de Polette zonnebril voor kinderen is dat deze niet alleen de juiste bescherming biedt, maar ook tof is en lekker draagt. Linde koos voor het model Cloé S. De glazen zijn ovaal en de bril is gemaakt van acetaar. Dit materiaal kan tegen een stootje en dat is zeker bij kinderen erg handig. We combineerden de zonnebril deze keer met een leuk mix and match setje. De top is van Kiestone en het spijkerjasje van Indian Blue Jeans. Om de knoop van het borstzakje zit een knoopapplicatie van Comme Bonjour, een verrassend nieuw accessoire merk. Het rokje van Bellerose en de sneakers van Develab voegen mooie bloemenprints aan de outfit toe. En de Popcutie ketting maakt de outfit helemaal.

Shoppen

Wil je ook zo’n leuke zonnebril voor je kind kopen? Of gewoon eens lekker neuzen op de site van Polette? Misschien zoek je wel een hippe en betaalbare bril voor je zelf of je kind. Voor al deze dingen kun je terecht op de Polette website. Lees nog even verder, we laten onderaan dit blog ook nog een toffe jongens bril zien.

Nieuwsgierig naar de tuin op de achtergrond? Lees dan dit blog.

Voor meer info over de kleding kun je terecht op ons Instagram account, stuur gerust een privé berichtje. 

zonnebril voor kinderenzonnebril voor kinderenzonnebril voor kinderenzonnebril voor kinderen

De zonnebril van Thijs

Thijs koos model Enzo Black S., een echte stoere pilotenbril die uiteraard ook het UV400 label draagt. De glazen zijn kraswerend en anti-reflecterend. Het leuke doosje met de wimpers en het rode beschermhoesje worden standaard met elke bril meegeleverd. Ik ben echt heel enthousiast over de hippe, stevige brillen van Polette, het enige waar je rekening mee moet houden is dat door de rechtstreekse levering uit China de verzending iets langer duurt. Maximaal 12 dagen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Thijs zijn toffe vest is van Scotch Shrunk en de heerlijke slippers van Develab.

zonnebril voor kinderenzonnebril voor kinderenzonnebril voor kinderen

#sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply