Angelique TIPS

Een ongeluk zit in een klein hoekje

3 september 2019
unnamed-13

Je hebt van die moeders die altijd een klein tasje bij zicht hebben met daarin alle eerste hulp bij ongelukken attributen. Zoals paracetamol en natte doekjes. Ik ben er zo één die aan de eerste de beste moeder die voorbij loopt: heb jij toevallig pleisters of iets bij je? Tot ik dit onderstaande persbericht kreeg. Een handige travelsize van Hansaplast! Handig voor op vakantie, maar ook zeker handig om gewoon altijd in je tas te hebben of om in de auto te leggen. Zo ben je altijd voorbereid als zich kleine ongelukjes voordoen. Je vindt hieronder ook gelijk tips hoe je wondjes moet behandelen. Een wondje moet je dus niet aan de lucht laten drogen! Dat is toch echt een fabel! Weer iets geleerd 🙂

Mocht je meer tips willen: Jolanda schreeft een tijd terug ook al een blog over wondverzorging en het voorkomen van littekens.

Met de juiste verzorging kan een wond tot twee keer sneller genezen. En dat is fijn, zeker als je lekker van je vakantie aan het genieten bent. Hansaplast ontwikkelde een volledig drie stappenplan om optimaal je wond te verzorgen; van reinigende spray tot bescherming en optimale genezing. En omdat het merk begrijpt dat het al lastig genoeg is om voor een compleet gezin de koffers te pakken, komt het merk in de aanloop naar de vakantie nu met de hele reeks in een handig klein formaatje. Hansaplast Eerste Hulp Set helpt je met een gerust gevoel op pad te gaan, of dat nou een verre vakantie is of een tripje naar de speeltuin. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de juiste verzorging past in een klein tasje.

Misverstanden over wondverzorging
“Een wond geneest het beste in de open lucht wanneer het kan ademen”, “een pleister is voldoende om de wond goed te laten genezen” en “met alcohol kun je een wond goed schoonmaken”. Allemaal misverstanden die een goede genezing in de weg kunnen staan. Bij een slechte wondverzorging bestaat de kans op infecties, een vertraagd genezingsproces en littekens. Gelukkig is de juiste wondverzorging nu binnen handbereik.

Een goede wondgenezing in drie stappen
Hansaplast helpt je om tot twee keer sneller je wond te laten genezen in drie stappen. Het begint met goede reiniging. Reinig de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes met de Hansaplast Wondspray, hierdoor voorkom je infecties.

De tweede stap biedt bescherming tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres.

Last but not least; genezing. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is.

unnamed-14


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply