Angelique BLOGGEN

Bloggen: een uit de hand gelopen hobby

26 maart 2016
IMG_6069

BLOGGEN VAN HOBBY TOT BEDRIJF

Nu bijna 2 jaar geleden ben ik begonnen met Shopaholiek. In het begin heel erg met veel persoonlijke verhaaltjes en later steeds meer echt op Kids Fashion gericht. Van de hobby is niet veel meer over. Shopaholiek is gewoon een bedrijf geworden en inmiddels word ik geholpen door mijn vaste bloggers en gastbloggers. Ook voor hen is het veel werk en voorbij hobby. Ieder dag blogs schrijven, foto’s maken, netwerken, events afgaan: ik kan je zeggen: daar ben je 7 dagen per week mee bezig. En het is leuk! Echt! Maar best pittig zo af en toe, want ik heb ook een gezin die de nodige aandacht vragen. Mijn huishouden schiet er wel eens bij in. En thank god dat mijn man er om kan lachen en gewoon een tandje harder loopt. Erg blij ben ik ook met de chinees op de hoek!

Mijn jongste kinderen hebben een kast vol kleding om te watertanden. En ik zal jullie iets verklappen wat jullie waarschijnlijk echt niet verwachten misschien: mijn kinderen lopen er thuis heus niet zo gestyled bij als op de foto. Ik maak me niet zo druk of de items bij elkaar passen. Een zomerjurk over je sweatpants en crocs; whatever :).  Budget met designerkleding? Leuk juist! Heel de dag je verkleedkleding aan met foute sokken en instappers? Moet kunnen. Niet naar school natuurlijk, dan hou ik dat wel een beetje in de gaten, maar ze zijn echt nooit overdressed, eerder underdressed. Vlekken in kleding? Ach… de wasmachine is geduldig. Ik vind het eerlijk gezegd niet zo belangrijk. Had je waarschijnlijk niet verwacht he?!

Maar…. ik hou dus wel heel erg van fashion en shoppen. Kids of mezelf, alles even leuk! Dus ik kan wel echt helemaal los gaan op momenten dat het moet en kan. Want o jee… wat kan ik genieten van mijn kindjes in een toffe outfit. Al weet ik dat ik soms doorsla in mijn shopgedrag… i know!

En dan komen we weer uit bij mijn uit de hand gelopen hobby Shopaholiek: sinds korten werken wij met één van de allermooiste fashionmerken: Chloé, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld en BillieBlush. Ik spat bijna uit elkaar van enthousiasme. Nooit had ik verwacht dat Shopaholiek dit soort mijlpalen zou bereiken. Dus… uitpakken kunnen we hier in huis met al die kleding en dat doen we regelmatig. Want als wij een feestje hebben gaan we er voor!  Ik zeg altijd maar: doe van alles een beetje en zorg dat er nooit “te” voor staat. We willen niet dat het een obsessie gaat worden. Natuurlijk heb ik het meest fantastische excuus wat er is: het is mijn werk :). Geen kip die hier iets tegenin brengt.

Mocht je trouwens zelf ook dit excuus willen gebruiken en denk je dat jij bij ons team hoort: mail ons dan. Wij zijn altijd op zoek naar leuke bloggers.

Liefs, Angelique

P.S. Even geleden vroeg een lezer mij hoe ik begonnen was en hoe dat bloggen nou eigenlijk werkt. In de volgende blogs ga ik daar wat meer over vertellen. Mocht je nou toevallig nog meer vragen hebben? Laat het me dan even weten. Een hele tijd terug heb ik overigens wel eens een blog geschreven hoe wij precies werken. Die lees je hier terug. Ook heb ik een half jaar nadat ik ben begonnen een blog geschreven waarin ik terugblik op de beginfase van Shopaholiek. Die blog kun je hier teruglezen.

IMG_5397

Dit is in ons vakantiehuis in Zeeland. Daar zijn we helemaal niet zo moeilijk. Ze kan ook alles hebben he?! 🙂 Mijn moppie!

SONY DSC

Zelf aangekleed :). Mooi hoor lieverd. Jij bent mijn prinses.

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marguerita 26 maart 2016 at 20:48

    Wat leuk om te lezen en inderdaad, dat had ik niet verwacht dat je kids niet altijd even fashionable zijn. Leuk dat je ze gewoon zelf laat kiezen als het kan, doe ik ook maar voorsl mijn oudste van 5 blijkt al modebewust. Gefeliciteerd met de nieuwe merken, klinkt leuk ook voor shopaholiekmama 🙂

  • Leave a Reply