OOTD

The Big 5 outfits

28 juni 2016
Facebook Post

Instagram outfits

Hoe staat het met jouw Instagram? Heb je een account en zet je daar je daily life op of je interieur of al je sportactiviteiten? Alles is natuurlijk mogelijk. Ik zet daar elke dag een outfit fotootje (ootd) op van één van mijn drie meiden en vooral van de allerkleinste Nova. Ik ben gek op foto’s maken en de dames vinden het leuk om voor de camera te staan: “Meiden, de camera houdt van je! “Joehoe hie-ier”. “In de ma-ne-schijn”. Ach, moeders doet gek en de meiden doen lekker mee;)

’s Ochtends voor het naar school gaan, maak ik de Instagram kiekjes, want dan is alles nog fris en fruitig. Vooral voor mijn jongste is het de normaalste zaak van de wereld geworden. Ze staat na het ontbijt al in de starthouding klaar op onze favoriete fotoplekje, terwijl ik nog m’n cameraknopje op m’n telefoon aan het zoeken ben. Daarna zoek ik de aller-, allermooiste uit en zet deze op mijn account. Gedurende de dag check ik toch altijd even wie er geliked heeft of wie een opmerking heeft geplaatst. Ik ben daar toch altijd heel nieuwsgierig naar. Ja, ja, ik geef het toe….Wat zal men ervan vinden;) Eind van het jaar wanneer ik als een gek weer fotoalbums aan het maken ben, stop ik de 365 fotootjes als tegeltjes in hun fotoalbum. Zo geniet ik nog jaren van die prachtige kindersmoeltjes en mooie kleertjes. Toch weer een win-win situatie! Ik koop mooie hippe kleertjes en ik heb er nog ja-ren plezier van;)

Nu heb ik van m’n jongste dochter, Nova, haar vijf leukste setjes, The Big 5,  van de maand juni in willekeurige volgorde op de blog gezet! Welke vind jij het leukst? Ik hoor het graag! Mocht je nog niet uitgekeken zijn dan kun je natuurlijk ook even op mijn Instagram account kijken @barbaravsch of van één de andere Shopaholiek-ers, want zij zijn ook altijd druk aan het posten. Heb je zelf nog een leuke outfit te showen? Laat het ons zien. Daar zijn we echt dol op!

 

FACED

FACED-2

FACED-3

FACED-4

FACED-5

 

Shoppen:

Het wordt met alles wel wat googlen om de juiste maat te vinden, want de sale  is natuurlijk in volle gang, maar ik geef je hieronder wat tips.

  1. Tinycottons . Het rokje is van Bengh van een voorgaande collectie en zie ik nog wel eens langskomen op Marktplaats.
  2. Like Flo
  3. Little label shortje. Het shirtje is van Br@nd for Girls van een oudere collectie.
  4. B.Nosy
  5. Zara Kids


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply