Angelique WONEN

De mooiste vrouw ter wereld

30 november 2021

De mooiste vrouw ter wereld is voor mij toch wel Angelina Jolie. Haar ex-man heeft uiteraard ook een speciaal plekje in mijn hart. Brad Pitt: de aller- aller- maar dan ook echt de allermooiste man ter aarde. Vooral in Legends of the Fall. Niet gezien? Aanrader: ga die maar eens kijken. Maar goed: terug naar de allermooiste vrouw voor mij: Angelina Jolie.

Pas geleden was ik met wat vriendinnen aan het genieten van een heerlijk diner – we hebben met 8 meiden een gezellig eetclubje en dit keer was het voor mij gewoon aanschuiven want de vrouw des huizes waar we uitgenodigd waren is een echte chefkok. Bij aankomst kregen we een rondleiding is haar prachtige, nieuwe huis en viel mijn oog direct op een enorm kunstwerk aan haar muur: je voelt het al: een prachtige foto van Angelina Jolie met een bebloede lip. Ik heb er wel een paar minuten naar zitten staren zo onder de indruk was ik van deze krachtige foto.

Toen ik van BesteCanvas.nl iets mocht uitzoeken was ik dan ook zo klaar! Zeker weten dat ik deze foto ook ergens in mijn huis wil hebben hangen. Na een beetje rondneuzen op de website viel ik eigenlijk van het één in het ander. Er is zoveel keus dat eigenlijk het meest lastige is om te kiezen op welk materiaal je de foto gedrukt wilt hebben. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een foto op aluminium.

Heb jij liever een ingelijste poster, canvas of een foto op hout? Dat kan natuurlijk ook allemaal. Maar net wat je zelf leuk vind toch?! Nu heb ik gekozen voor een soort art foto voor aan de muur, maar het blijft ook leuk om je allerleukste foto’s van je gezin af te laten drukken en daar een soort wall of fame van te maken. Een soort van Art wall met al je mooie momenten die je samen hebt beleefd. Zo’n wand waar je naar blijft kijken. Check Pinterest eens om leuke ideetjes op te doen.

Mocht je nog niet begonnen zijn met het zoeken naar sinterklaas- of kerstcadeau’s : denk eens aan een leuke kalender, mok of een kussen met een leuke foto van je kids: de opa’s en oma’s blijven er dol op! Je kunt het ook maar vast in huis hebben Al is de levertijd van Bestecanvas.nl snel genoeg! Binnen 24 uur word je bestelde product geleverd. Op dit moment zijn er leuke sinterklaas aanbiedingen en …. ik mag jullie ook nog eens een extra leuke korting geven! Reden genoeg dus om snel te bestellen 🙂


BesteCanvas.nl was vrijgevig genoeg om mijn volgers een exclusieve EXTRA KORTING van 25% te geven op hun reeds afgeprijsde producten (exclusief MIXPIX® en mondmaskers) – dat is meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code SHOPAHOLIEK25 om jouw korting te gebruiken wanneer je meer dan €50 uitgeeft.

En? Weet je al wat jij gaat bestellen? Wij zijn benieuwd!

Ondertussen geniet ik van Angelina aan onze muur met een Foto op aluminium

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply