Angelique MAMA-INSPIRATIE

Sandalen trends voor zomer 2021

6 juli 2021

Het is prachtig weer, tijd om je sandalen weer uit de kast te halen. Of nog beter: tijd om nieuwe pareltjes te kopen om toe te voegen aan je eigen collectie! De voetjes mogen eerst even onder handen – of voeten in dit geval – worden genomen door de pedicure en als je dan toch bezig bent: laat je teennagels even lakken in een goede gel-lak. Daar heb je echt weken plezier van en niks is zo fijn – ook voor je medemens – om met verzorgde voeten rond te dartelen. Met sandalen doe je meestal jaren. Ik tenminste wel. De meeste modellen blijven jarenlang in de mode – kijk maar naar slippers, slides of sandalen met bandjes. Toch heb je ieder jaar wel wat modetrends die maar kort meegaan maar die wel superleuk zijn voor de heb. We zijn hier tenslotte allemaal shopaholieks, dus ieder jaar koop ik wel altijd een paar sandalen die echt van nu zijn. Maar…. wat is er dan precies hot deze zomer? We zetten het even op een rijtje voor je:

Chunky sandalen

Grove sandalen: denk aan de spice girls van een aantal  jaren geleden: toen vond ik het vreselijk, maar nu vind ik ze eigenlijk best leuk: dikke zolen, grove Chunky sandalen. We zien ze bij alle merken terugkomen van Ugg tot  Copenhagen Studios. Ugg zijn favoriet in verband met het loopcomfort en  Copenhagen Studios voor het fantastische en hippe design van de schoenen. Op dit moment één van mijn meest favoriete schoenmerken. Supertrendy en te dragen in de stad, op het strand of tijdens het uitgaan. Ze passen werkelijk waar bij alle outfits.

Straps

Bandjes, bandjes en bandjes. Of het er nou weinig zijn of veel: het kan allemaal. Misschien niet perse een nieuwe trend maar wel altijd en eeuwige een leuke trend.

Botte neus

Is het je al opgevallen? De modellen van de sandalen zijn ietwat anders dan we gewend zijn de afgelopen jaren. De neus is wat vierkanter bij de sandalen. Dat is echt wel een nieuwe trend die we steeds meer gaan zien.

Teva look a likes

Hoe vaak hebben we deze sandalen met argusogen bekeken? Daar liepen toch alleen mensen in die ook met afritsbare broeken liepen? Think again. De hit van deze zomer zijn deze sandalen. Uiteraard wel met een trendy twist. Deze schoenen gaan we heel veel zien deze zomer. ASH heeft echt hele gave in hun collectie deze zomer. Zeker weten dat je indruk maakt met deze sandalen.

Slides

De slides zien we sinds vorig jaar ook al wat vaker maar dit jaar zijn ze echt niet meer weg te denken uit het modebeeld. Heel handig en makkelijk, zeker als je op vakantie bent. Hier moet je wel van houden maar als je het juist combineert maak je wel echt een statement. Durf ze bijvoorbeeld te combineren met een jurkje.

Buiten dat zijn goede slippers natuurlijk ook altijd een must. Daar kun je mij ook de hele zomer in zien lopen.

Zit er iets bij voor je? Ik ga deze zomer voor de Teva look a likes van Ash. Die staat hoog boven aan mijn schoenen wishlist. Wel behoorlijk aan de prijs maar ik zag dat ze nu bij Omoda in de sale zijn. Dan ga ik ze toch maar bestellen.

Liefs, Angelique

Foto’s Omoda

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De sneaker is de basis - Shopaholiek 28 januari 2022 at 18:22

    […] beter. Ik krijg er een beetje het spice girl gevoel van van lang lang geleden. Toen sloeg ik deze shoenentrend over en dat ga ik dit keer maar weer doen. Maar wie weet is het wel helemaal jouw […]

  • Leave a Reply