MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Nagellak: De nagelstyliste moet even wachten…

14 april 2020
Nagellak

Nagellak of even helemaal niets?

Velen om me heen klagen over een gelnagels. Bij de één breken ze af, bij de ander groeien ze uit. Ze vinden het een drama. Ik ben er gelukkig niet zo van en meestal vind ik het bij anderen ook echt lelijk. Sorry dames, maar van die hele lange nagels… Of van die nagels met allerlei figuurtjes erop, het moet echt je smaak zijn en gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Ik geef de voorkeur aan nagellak, deze kun je te pas en te onpas zelf aanbrengen en eraf halen!

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn enigszins afkeurende mening over gelnagels komt door mijn slechte ervaring. Ik heb indertijd een paar keer mijn nagels laten doen bij een zaakje waar ik niet te veel over kan zeggen. Een lang verhaal kort, na een half jaar had ik gewoon geen nagels meer over, zover waren ze afgeschuurd. Ik heb er ongeveer een jaar over gedaan om weer nieuwe nagels te krijgen en zo zal ik niet snel mijn nagels meer onderwerpen aan gellak. Bovendien vind ik het ook een gedoe om om de drie weken terug te moeten gaan om ze bij te laten werken.

Maar hoe gaan we dat nu oplossen tijdens deze corona tijd. Tja, ik heb geen idee hoe de dames het doen die hun nagels uit moeten laten groeien. Ik denk dat het er niet mooi uit zal gaan zien, maar hea, mijn haar rijkt ook al tot mijn schouders… Sinds mijn mindere ervaring met de gelnagels ben ik op zoek gegaan naar een nagellak die lang blijft zitten. Dat was best wel een zoektocht. Er zijn veel lakjes die beweren dat ze lang blijven zitten, maar bij het eerste beste contact helaas al eraf gaat.

Uiteindelijk heb ik wel de oplossing gevonden! Sinds kerst 2019 gebruik ik de lak van Pronails. Het lakken van de nagels bestaat uit drie fases: een basislaag, de kleur en een toplaag. Ik ben ermee op kerstvakantie gegaan en de gehele 2,5 week is de lak er perfect op blijven zitten. Het enige nadeel is dat je wel even je best moet doen om het er met gewone nagellakremover af te halen, tenminste je moet iets meer gebruiken. Het resultaat: prachtige nagels en je kunt zelf beslissen wanneer je het erop en eraf haalt!

Dit is echt geen droomverhaal, het is de waarheid. Dus ja, ik kies tegenwoordig voor deze nagellak en kan ze zelf helemaal mooi houden. Bovendien is het een mooi klusje voor ’s avonds, ik moet nu eenmaal altijd wat te doen hebben;).

Nagellak

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply