BOEKEN Marieke H.

Paardenpraat: Lezen, lezen, lezen…

31 maart 2020
Paardenpraat

Extra tijd om een leesboek te pakken!

De dagen zijn anders, de dagindeling proberen we constant te houden en toch voelt het of we veel meer tijd over houden. De kinderen zijn constant om ons heen, dat zou lijken op vakantie en toch voelt het heel anders. Het moment van verveling kan toeslaan, het moment dat het misschien goed is om ze een boek te laten lezen of om zelf voor te lezen.

Kennen jullie de serie al van Paardenpraat? Een super leuke fictieserie over Brit en Esra, gebaseerd op de presentatrices Brit Dekker en Esra de Ruiter die hun eigen youtubekanaal hebben “PaardenpraatTV.”

Het is het tiende deel vol met spannende verhalen en tekeningen van Brit Dekker zelf. Erg leuk voor de kinderen om even hun gedachtes op wat anders te zetten dan school en huiswerk. Het brengt ze even in een andere wereld en is een goede afleiding in deze bizarre tijd.

Korte samenvatting

Britt & Esra. Een paardendief in Japan is alweer het tiende deel in de populaire fi ctieserie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt en Esra zijn dol op George, een van de beste dressuurpaarden ter wereld. Als de eigenaar van George vraagt of ze mee willen naar de Olympische Spelen in Japan om te helpen bij de verzorging van George, hoeven ze dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk willen ze dat! Maar in Japan blijkt dat ze niet de enigen zijn die geïnteresseerd zijn in George…

Deel 10 ligt vanaf begin mei in de schappen of is the bestellen via Karakter Uitgevers. Overige delen zijn natuurlijk te bestellen via de site of in de winkel te koop.

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply