MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Zwangerschapskleding voor moeders in spé

27 januari 2020
Zwangerschapskleding

Zwangerschapsmode voor aanstaande moeders!

Deze zwangerschapskleding van Gebe Maternity vond ik super leuk om met jullie te delen. Indertijd toen ikzelf zwanger was, was het echt zoeken naar leuke zwangerschapskleding kan ik jullie vertellen. Eigenlijk heb ik me er zelfs helemaal niet aan gehouden.

Op een gegeven moment had ik wel twee verstelbare broeken op de kop weten te tikken, waarschijnlijk bij prenatal of zo. Daarbij combineerde ik zelf gewoon leuke oversized blouses en truien en zag het er nog enigszins leuk uit.

Maar hea, kijk hier, hoe leuk deze jurkjes voor aankomende lente en zomer als je tegen die tijd met een ‘dikke’ buik loopt! Zwanger worden, is voor mij al lang geen optie meer. Maar bij deze mode denk je bijna dat je spontaan zwanger wilt worden! Nee, echt super leuk!

De ontwerpen van Gebe Maternity houden rekening met de fashion-trends van nu. Natuurlijk draagt het ook heel comfortabel. Ze omschrijven zelf dat het belangrijk is dat er zwangerschapskleding te vinden is die zowel casual te dragen is, voor een avondje uit, voor gewoon een dagje naar de stad of juist als je nog werkt. Met al deze facetten houden ze rekening en dus ook nog met de wisselende modetrends.

En hebben jullie ook de jeanstrends voor onze kids al gelezen?

Zwangerschapskleding Zwangerschapskleding Zwangerschapskleding Zwangerschapskleding

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply