MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Karl Lagerfeld: Voor altijd!

20 januari 2020
Karl

Hip en Trendy: de bijoux van Karl

Karl Lagerfeld is nog altijd hip & happening. Ik draai me nog steeds even om als ik Karl ergens in de etalage zie liggen of bekijk het als ik het op mijn laptop voorbij zie komen. Het blijft een heel eigenzinnig merk met een eigen karakter en dat maakt dit merk extra speciaal.

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht leek het mij leuk om dit merk onder de aandacht te brengen. Wat heet… Karl is natuurlijk algemeen bekend, maar dan nog kan ik me bedenken dat bij een Valentijnskado niet iedereen aan dit merk denkt. Hoe leuk de bijoux zijn kun je alvast een beetje bekijken op onderstaande foto’s.

Over de kwaliteit van de sieraden hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn van roestvrijstaal met vergulde laag of van zilver. Daarnaast vallen de prijzen reuze mee en zijn deze bijoux leuk om kado te geven of om tussendoor jezelf te verwennen.

Ik denk niet dat ik er veel meer aan te voegen heb, zien is geloven! En ik weet bijna zeker dat bij zien, je al overstag gaat, maar dat je haast niet kunt kiezen. Want eerlijk waar, elk stuk is een juweeltje apart en ook daarin heeft Karl toch verschillende stijlen.

Het leuke is dat ik jullie hiervoor graag door verwijs naar een website van een vriendin van mij: Label Deluxe. Zij is zo’n lieve vrouw en heeft een geweldige collectie online. Mocht je overstag gaan om iets aan te schaffen, laat het ons dan zeker even weten!

KarlKarl Karl Karl Karl

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply