Angelique MAMA-INSPIRATIE SCHOENEN

Moeder en dochtertijd: heel belangrijk!

13 november 2019

Schiet jij ook wel eens tekort als moeder? Herkenbaar denk ik? Of tenminste…. ik ken maar weinig perfecte moeders. Hoeft ook niet hoor. Ik hou niet van perfect. Ook niet van te consequent. Saai denk ik dan :). Maar…… soms betrap ik me er gewoon op dat ik te weinig tijd met mijn kinderen alleen doorbreng. Met vier kinderen is het nou eenmaal lastig combineren. De één vraagt meer aandacht dan de ander en vaak ben ik gewoon meer ruzies aan het sussen thuis dan dat er gezellig gekletst wordt aan tafel. En dan hebben we onze pup Bobbie ook nog. Onnodig om te zeggen dat die ook lekker druk is.

Mijn jongste dochter is nog wel eens te porren voor een gezellige wandeling met de hond. Vaak zijn dat de momenten dat we ook echt even een gesprekje hebben over school en over haar aanstaande carrière: moppie wil namelijk graag meedoen met Kinderen voor Kinderen of The Voice. Daar moeten we nog menig gesprek over voeren denk ik. We zijn het niet altijd eens. Moeders zijn nou eenmaal zeurdozen en de kids weten het natuurlijk altijd beter. Yeah right.

Wel hebben wij een beetje dezelfde smaak en zijn we toch een soort fashionista’s. Anders zouden we dit blog ook niet hebben. Nieuwe trends spotten hoort daarbij. We hebben sinds kort dezelfde boots die we vooral gekozen hebben omdat ze zo lekker zacht zijn: de Moon Boot Far Side collectie. De tijd dat je Moon Boot alleen draagt op de skipiste of als er sneeuw ligt is echt wel voorbij. De schoenen met fake fur  en schapenvacht – shearling – doen het gewoon het hele jaar goed. Ze zitten werkelijk waar fantastisch en we dragen ze ook gewoon als we in de stad lopen.  En hoe leuk dat ze verkrijgbaar zijn voor ons en in een junior Girl versie. Wij dragen hier de Moon Boot Far Side High Shearling in de kleur Whiskey. Tof he?! Op onze Shopaholiek Instagram vind je meer foto’s.

Wij dragen de Moon Boots dus nu al, maar ze gaan ook zeker mee op wintersport. Niet dat ik goed kan skiën maar ik wil er natuurlijk wel goed uit zien op de piste. Compleet afgestyled met deze fashionable boots. Nu nog op zoek naar een bijpassend pak voor mijzelf en mijn dochter.

Twinnen jullie ook wel eens?

 

Liefs, Angelique

img_5891img_5949 img_6063img_5942img_6108

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De fijnste vachtlaarzen op een rij - Shopaholiek 30 december 2021 at 21:17

    […] Vorig jaar hebben mijn dochter en ik dus deze vachtlaarzen van MoonBoot gekocht. Zo leuk, en ze dragen ook echt heel fijn. MoonBoot heeft uiteraard ook hele fijne boots […]

  • Leave a Reply