Angelique MAMA-INSPIRATIE

De fijnste vachtlaarzen op een rij

30 december 2021

Het is zondag, het is koud en eigenlijk wil ik helemaal niet onder mijn warme dekentje vandaag. Maar… de hond moet er toch echt uit. Het zonnetje schijnt en het ziet er heerlijk uit buiten. Van dat heerlijke winterweer. Maar schijn bedriegt, want het is koud. Echt koud! En ik als ex-Dubai vrouw heb niks met kou. Ik zit veel liever met mijn derriere op een strandbedje in het zonnetje. 12 maanden per jaar het liefst. Maar goed…. daar zit ik niet meer, ik moet het doen met deze temperaturen. En kou is nog altijd beter dan regen en wind. Dus huppekee….. we gaan gewoon naar buiten. Tegen kou kun je je kleden. Ook qua schoenen.

Je kunt mij niet blijer maken dan met van die lekkere warme winterboots en dan speciaal van die warme vachtlaarzen. Mijn dochter en ik hebben allebei hetzelfde paar. Me and my mini-me. We hebben ook allebei winterwitte veterlaarzen, die we voor netjes houden. Maar wat zijn nou precies de trends voor deze winter en…. wat draag je tijdens het kerstdiner? We mogen niet uit eten dus zitten we thuis gewoon te gourmetten. Dat mag bij ons thuis gewoon lekker in je kloffie en warme sloffen. Wel hebben we afgesproken om één dag vol glitter aan tafel te zitten met een paar feestelijke schoenen om toch een beetje dat feestgevoel te krijgen. Maar eerst gaan we wandelen na het kerstontbijt! En met dit weer draag je dan je vachtlaarzen. We zetten de lekkerste voor je op een rijtje:

De lekkerste boots voor de winter

Winterboots met een warme vacht van binnen voelen als pure verwennerij voor je voetjes.

Uggs: zonder twijfel mijn all-time favorite schoeisel. Ik heb echt al zoveel paar versleten dat ik de tel kwijt ben. En dan gewoon de originele, al jarenlang tijdloos en wat mij betreft blijft dat ook nog jaren zo. Once you go Ugg you never go back 🙂

Mou-boots: ook van die superfijne boots. Ze hebben nu een sneakermodel wat echt helemaal hip is. Die moet ik hebben. Een sneaker en warme boot in één. Ze staan dan ook op mijn christmas wishlist.

Sorel: ga je op wintersport? Of misschien krijgen we dit jaar weer zo’n sneeuwpret in Nederland? Sorel it is. Al jarenlang nummer 1 als het gaat om snowboots. Ben je fanatiek wintersporter dan mag een paar Sorel snowboots echt niet ontbreken bij je wintersport uitrusting.

MoonBoot: Vorig jaar hebben mijn dochter en ik dus deze vachtlaarzen van MoonBoot gekocht. Zo leuk, en ze dragen ook echt heel fijn. MoonBoot heeft uiteraard ook hele fijne boots voor wintersport maar deze zijn wel erg comfortabel hoor! Niet goedkoop maar daar heb je dan ook jarenlang plezier van. Zeker als je voeten niet meer groeien een hele fijne aanvulling op je wintergarderobe en zitten dan ook ieder jaar weer in de collectie van MoonBoot.

Vanzelfsprekend zijn er ook genoeg andere merken te vinden maar als je er budget voor hebt zou ik je adviseren om te investeren in één van de bovenstaande vachtlaarzen. Je doet er jaren mee en over het algemeen – ligt eraan hoe je er mee om gaat natuurlijk – blijven ze jarenlang mooi!

Inmiddels heb ik dus verschillende UGG varianten en deze laarzen van MoonBoot. Hoog op mijn wishlist staan de Mou Boot sneakers. Zeker in deze tijd van lockdown kun je mij uittekenen in een sweatpak van Est Seven en mijn vachtlaarzen. Die van Mou zullen zeker een mooie aanvulling zijn 🙂

Heb jij ook favoriete vachtlaarzen?

Liefs, Angelique

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply