Angelique SPEELGOED

Spelletjestijd: Mevr. Monopoly

28 oktober 2019

Het is herfst. De dagen worden korter, de avonden langer. Niet meer lekker lang borrelen in de tuin. Helaas dat is even afgelopen. Tijd voor de herfst. De kaarsjes gaan weer aan en de kinderen moeten een beetje vermaakt worden. Tijd voor spelletjes. Toch? Bij ons wel in ieder geval want als wij ze niet bezighouden zitten ze het liefst hele dagen achter de Switch of iPad. Daar kan ik me vreselijk aan irriteren. Maar dat gebeurd er dus als ze niet meer lekker buiten kunnen spelen.

Rummicub is bij ons thuis al generaties lang – ja, ik word oud – het populairste spel om te spelen. Ik durf wel te zeggen dat ik de beste ben (hahahaha). 30 seconds vind ik echt het leukst om te spelen als we met een aantal stelletjes zijn. Monopoly spelen we graag met de kinderen. En laat er nou net een nieuw spel van monopoly uitgekomen zijn. Mevr. Monopoly.

Het eerste Monopoly spel waarbij vrouwen meer verdienen dan mannen. Hoe leuk is dat?

Mevr. Monopoly houdt van het avontuur en heeft de drive van haar familie…. Ze is dan ook het nichtje van Mr. Monopoly. Haar doel is dan ook opkomende ondernemers steunen – vooral vrouwen!

In deze  editie van het populaire spel speel je om de meest iconische en belangrijkste uitvindingen dankzij  vrouwen: van WIFI, zonne-energie tot het kogelvrijvest, de chocolate chip cookie en shapewear. Mijn favoriet. Je bouwt geen huizen, maar ondernemingen.  

Erg leuk om te spelen, eigenlijk een beetje hetzelfde als de normale Monopoly, alleen krijg je hier als je langs start komt 240 euro als je een vrouw bent terwijl mannen maar 200 krijgen :).

Image

Mevr. Monopoly is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen… en dochters natuurlijk. Oké dan, jongens en mannen mogen ook meespelen en meevieren dat vrouwen hun mannetje staan!

Kies uit speciale girlboss-pionnen, zoals een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt; een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt; een dumbbell omdat je sterker bent dan je denkt en een stoer horloge omdat het tijd is voor verandering!

img_5649-1

Shapewear: mijn favo uitvinding

img_5642

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply