Angelique BOEKEN MAMA-INSPIRATIE

Leesvoer voor de moeders! 3 x Suzanne Vermeer

28 mei 2019

Normaal gaan deze berichtjes altijd naar ons moederblog Shopaholiekmama maar ik dacht, met de zomer in aantocht, dat hier vast veel moeders zitten die graag een boek lezen tijdens de vakantie. Zelf ben ik enorm fan van de boeken van Suzanne Vermeer en ik heb ze dan ook allemaal in de boekenkast staan.
Dus…. zet deze dan maar op je lijstje: Suzanne Vermeer heeft net een nieuwe uit en… er komen er nog twee aan:

Met 2,5 miljoen verkochte boeken is Suzanne Vermeer een fenomeen waar maar weinigen omheen kunnen. Deze zomer komen er 3 nieuwe boeken uit.

unnamed-7

Net uit: Het standhuis.  Patricia, Claire en Gemma waren vroeger vriendinnen, maar het contact is door de jaren heen verwaterd. Patricia woont tegenwoordig in Brussel en is topdiplomate bij de EU; Claire is als advocate werkzaam bij een prestigieus kantoor in Berlijn; en Gemma heeft als succesvol schrijfster Nederland achter zich gelaten en heeft zich op Sardinië gevestigd. Los van elkaar krijgen de drie vrouwen te maken met een reeks verontrustende gebeurtenissen. Bizarre berichten via Twitter. Vreemde cadeautjes die bij hen thuis worden bezorgd. En hoewel ze niet direct benaderd worden, hebben ze het gevoel dat ze worden gevolgd.

De drie vrouwen denken te weten door wie ze gestalkt worden: een man die hen vroeger ook al had lastiggevallen. Maar hoe is het mogelijk dat hij op een en hetzelfde moment op twee verschillende plekken is die bijna tweeduizend kilometer uit elkaar liggen? De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen en hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien…

Angelique – ‘Deze heb ik al uit en het was weer een topper. In 1 ruk uitgelezen tijdens de meivakantie’.

AD Magazine ‘Het is duidelijk: dit zijn boeken voor op vakantie. Je slaat ze open voor ontspanning, precies waarvoor literaire romans zich minder lenen.’ 

De nieuwe zomerthriller Het strandhuis is dan nog maar net verschenen, ook de nieuwe verhalenbundel De eilanden en de minithriller Zuidenwind zijn weer heerlijke pageturners.

unnamed-8

Op 18 juni komt de nieuwe verhalenbundel De eilanden uit. Met 7 spannende verhalen die zich afspelen op eilanden dichtbij en ver weg. Inclusief het winnende verhaal van Suzanne Vermeers Schrijf je eigen vakantiethriller-schrijfwedstrijd.

De nieuwe minithriller Zuidenwind komt uit op 6 augustus. Een bonusthriller van Suzanne Vermeer om in één dag te bingelezen die zich afspeelt in Bergen aan Zee.

Veel leesplezier alvast 🙂 En mocht je ze willen bestellen: dat kan o.a. via deze link.

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply