Angelique SPEELGOED

Poopsie Cutie Tooties surprise- top of not?

19 april 2019
img_7904

Slijm. Ik kan er kort over zijn. Ik vind het niks. Echt helemaal niks. Nadat ik het al twee keer op mijn bank vastgekoekt heb gehad roep ik altijd: er komt geen slijm meer in huis. Lukt uiteraard niet, want kindlief vind het fantastisch. Op feestjes krijgt ze het vaak mee, bij vriendjes maken ze het en last but not least: we krijgen het ter review thuis gestuurd.

Kind blij uiteraard en ik altijd iets van sceptisch! Ik kan gelijk met de deur in huis vallen: deze Poopsie slijm plakt niet op de bank! dit is één van de eerste types slijm waar ik mee kan leven.

Poopsie Cutie Tooties surprise haakt nog steeds in de slime-hype die onverminderd door gaat. Deze grote roze drol – ja, je leest het goed, een drol! – moet je open zien te maken en dan komt er, in ons geval, goud slijm tevoorschijn en binnen in zit dan de surprise verstopt. Uiteraard zijn er daar meerdere van en kun je deze allemaal sparen. Er zijn er 25 dus je kunt even vooruit. Eva had blijkbaar een zeldzame te pakken dus die was weer zo gelukkig als een klein kind. Wat ze natuurlijk ook gewoon is 🙂

Op de instastories van Shopaholiek kun je de filmpjes zien en zie het slijm ook goed. Enorm rekbaar en plakt dus niet! In de filmpjes zie je ook precies het het eruit ziet. Eindelijk een slijmsoort waar ik niet para van ben geworden en die ik jullie dus met een gerust hart kan laten kopen. Of ben ik de enige moeder zie niet goed word van dat slijm?

Je kunt de Poopsie Cutie Tooties surprise o.a. hier kopen en kost rond de 11 euro. Leuk als kanootje, want die meiden zijn er serieus dol op.

*de kleding die Eva draagt is van Street Called Madison.

img_7906

Even kijken hoe het werkt…..

img_7908

En jawel… een grote roze drol.

.

 

 

.


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply