Angelique KIDS FASHION

Dress it up met NoNo

19 april 2019
img_7973

Oooooooo, wat werd ik hebberig bij het zien van de eerste zomercollectiebeelden van NoNo. Toch echt een merk wat al jaren wat mij betreft aan de top meegaat als het om meisjeskleding gaat. Op de één of andere manier vind ik de kleding van NoNo niet te vergelijken met andere merken. Wat een goed ding is hè?! Er zijn veel merken die toch wat van elkaar weg hebben maar NoNo vaart gelukkig haar eigen koers. Ook deze zomer weer.

Twee jurkjes sprongen er voor mij uit! Helaas waren ze net niet op tijd binnen voor onze vakantie naar Dubai dus we moesten het doen zonder het zomerse zonnetje maar dat maakt de jurkjes niet minder mooi toch?! We gaan er vast veel plezier van hebben deze zomer. Laten we hopen op net zo’n zomer als vorig jaar.

Het donkerblauw met rode jurkje houden we een beetje voor “netjes”. Dit vind ik nou echt zo’n jurkje wat leuk is voor een feestje, verjaardag of iets anders gezelligs. Klassiek, maar niet te. In één woord: Mustave! Wij hebben dit jurkje al gedragen met pasen en Eva was werkelijk waar een feestje om te zien. Het t-shirtachtige lijfje valt mooi slank en aangesloten zonder te strak te zitten. De mouwtjes zijn, zoals je ziet, een beetje de eyecatcher en het zijde-achtige plooirokje maakt het jurkje echt helemaal af. Zeg nou zelf: topjurkje toch?! Wij zijn er in ieder geval erg content mee.

Qua maat kun je precies de maat bestellen die je dochter draagt. De jurkjes zijn op maat tot ietsjes ruim. Dus dan heeft ze er de hele zomer plezier van. Laat de zomer maar komen!

De schoentjes die Eva draagt hebben wij in Dubai gekocht en zijn waarschijnlijk niet in Nederland verkrijgbaar.

Wil je meer zien uit de collectie van NoNo check dan de website via deze link.

img_7965 img_7959 img_7969img_7985

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dress it up met NoNo – part 2 | Shopaholiek 25 april 2019 at 13:43

    […] Dress it up met NoNo […]

  • Leave a Reply