GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! WAAAW ZOMER 2019

12 maart 2019

Woensdag 13 maart live!

Eén van de merken waar ik altijd naar uit zie, is het kleurrijke WAAAW! Elk seizoen hebben we zeker 3 setjes van dit leuke merk in de kast… en dat al 5 jaar lang. Dat zegt natuurlijk iets over een merk… Het belangrijkste voor mij: het is hip, kleurrijk, betaalbaar en de kwaliteit is super goed. Ook na heel vaak wassen! En de applicatie is voor ons ook echt iets extra’s. Maakt het net even af en je kunt zo lekker afwisselen. 

WAAAW blijft me elk seizoen weer verrassen! Naast de fijne basics zijn er altijd leuke prints die je heel fijn kunt combineren. Deze zomer zien we twee prints: een creatieve zwart/wit panter en een groen jungle blad motief! Beide zijn heel fris van karakter en combineren met heel veel zomerse kleuren. Daarnaast speelt de streep een belangrijke rol in de collectie. We zien de streep terug in jurkjes, rokjes, leggings en beenwarmers. Wat zijn de beenwarmers trouwens ontzettend leuk en origineel! Echte musthaves!

Er zijn diverse nieuwe modellen jurkjes, van hoogzomer tot maxi dress. Sommige jurken zijn voorzien van girly ruches. Ik hou er zo van… zeker in de zomer! Ook zien we jumpsuits en leuke shortjes die je combineert met hippe topjes! Er zijn natuurlijk weer veel vertrouwde maar ook nieuwe applicaties verkrijgbaar om je WAAAW outfit helemaal af te stylen.

In de blog laat ik vanavond veel foto’s zien maar het is natuurlijk nog lang niet alles. Zo zijn er ook twee jurkjes voor moeder en dochter zodat je lekker kunt twinnen! Vanavond om 21.00 uur kun je het gehele lookbook zien op de facebook pagina van WAAAW! Neem alvast een kijkje zodat je een wensenlijstje kunt maken…

Notitie voor je agenda: woensdag 09.00 uur, WAAAW zomer 2019 online en in de winkels!

Shoppen:

  • De hele collectie vind je op www.waaaw.nl. Klik hier om woensdag direct te kunnen shoppen!
  • Shoppen kun je woensdag 13 maart om 9.00 uur online of in de stenen winkel in je buurt.
  • Er is maar één, complete levering deze zomer dus zorg dat je de musthaves niet mist!

Kijk je mee? Wat is jouw favoriet?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

Waaaw zomer 2019

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply