Angelique SPEELGOED

Wat was nou de hit qua speelgoed?

8 januari 2019
img_3376

Nu we de feestdagen achter de rug hebben en al het speelgoed inmiddels is uitgedeeld door respectievelijk de goede sint en de Kerstman kunnen we de balans een beetje gaan opmaken.

Mijn kinderen zijn verwend. Best wel. Mijn jongste “gelooft” nog in Sinterklaas dus ik wilde 5 december zeker nog een jaar leuk en goed vieren. Sinterklaas is echt de allerleukste dag van het jaar vind ik. Mits je kids nog geloven. Maar mijn andere 3 zijn dit stadium al voorbij en willen kerst. Dus ook kerst is dit jaar leuk gevierd en ik vind het leuk om kado’s te geven en ook iedereen voor hetzelfde bedrag, dus eerlijk gezegd liep dat toch weer te veel op. Lees: te veel kado’s waaronder veel onzin en miskopen.

Maar welke kado’s zijn nou uiteindelijk favoriet geworden?

Het is bijna altijd wel zo dat er een paar uitschieters zijn. Vaak verwacht maar soms ook echt kado’s waarvan ik dacht dat ze in de hoek zouden worden gesmeten.

Eva, 7 jaar.

  1. Stiekem ben ik hier toch best een beetje trots op. Zo zie je maar: een favoriet kado hoeft echt niet perse de hoofdprijs te kosten. Let wel: op de eerste plaats staat namelijk Lost Kitties. Uren zit ze in de klei te kneden. Poppetje erin, poppetje eruit. Kleien kleien kleien.
  2. Oke…. deze is niet voor iedereen weg gelegd en dat snap ik. de LOL bigger surprise. Ze heeft serieus  gegild door het huis, gesproken, gekroeld met die doos. Ze pakt echt regelmatig al die LOL surprises om ermee te spelen.
  3. Een elektrische Frozen tandenborstel. Geloof je toch niet? Maar echt… ze blijft poetsen.

Ik moet eerlijk zeggen dat Eva met alles wel speelt van tijd tot tijd. Unwrappen is echt wel haar ding, en nog steeds die slimezooi. Ook pakt ze regelmatig haar Fur Real Friends en haar poppen. Die baby Alive is ook wel een hit eigenlijk.

Kris, 9 jaar

  1. Irritant… want ik had het liever niet op 1 gezet. Maar ik kan er niet omheen. Die Nintendo Switch. Alle vier mijn kinderen spelen tegen elkaar, hij speelt alleen, online. Hij zit er teveel op.  Eerlijk is eerlijk, het is een leuk ding. Te duur, dat wel. Maar hij is er zielsgelukkig mee.
  2. Nerf Ops. Superleuk interactief speelgoed voor jongens. Ik verwacht zeker dat deze Nerfs vooral  in de zomer voor veel speelplezier gaan zorgen.
  3. De Plantonics headset voor de Nintendo Switch. Echt een topding! Zo hoef ik niet mee te luisteren naar alle geluidjes. Echt wel een goede tip, je leest er hier meer over.

Heel eerlijk gezegd bleef de rest liggen…. Deze twee stonden op zijn wishlist en dat bleek achteraf ook echt terecht. De rest van het speelgoed ligt nog te wachten op enige aandacht van Kris. Jongens vind ik sowieso altijd een stuk lastiger. Ik heb die Switch lang uitgesteld, want ik vind de prijs echt absurd. Hij heeft hier overigens wel al zijn verjaardaggeld moeten bijleggen, want als ik iedereen zo’n kado had moeten geven is de lol er snel af. Maar ja. Nu wil hij natuurlijk spelletjes kopen. Gebed zonder eind.

Volgend jaar gok ik dat we geen Sinterklaas meer zullen vieren en beperk ik me tot Kerstmis. Ik ben benieuwd wat de trend voor volgend jullie gaan worden. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Ik ben trouwens nog wel benieuwd wat het kano is waar jullie kinderen het meest mee spelen, laat je dat even weten in de comments?

Wil je trouwens alle blogs over dit speelgoed even nalezen klik dan even op deze link, daar vind je alle info over het bovengenoemde speelgoed.

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply