Angelique KIDS FASHION

Classic schooloutfit met River Island

16 november 2018

Twee jaar lang hebben mijn kinderen uniformen gedragen naar school. In Dubai en in heel veel andere landen de normaalste zaak van de wereld. Nooit in de ochtend de discussie over wat er aan moet.  Gewoon je uniform, that’s it. Ik vond het fantastisch en ben een groot voorstander van deze uniformpjes. Maar goed. In Nederland zal het nooit gaan gebeuren denk ik. En daarnaast is het eigenlijk ook gewoon leuk om zelf je outfits samen te stellen. Zoals bijvoorbeeld deze outfit van River Island. Zij staan eigenlijk bekend om hun trendy outfits, die snel via de catwalks al in de winkels hangen en dat alles ook nog eens leuk geprijsd.

In deze outfit zie je eigenlijk een stukje van de uniformen in Dubai terug. Het rokje – wat overigens eigenlijk een broekje is – met de klassieke ruit in donkerblauw, bordeauxrood en een beetje paarsig. Door deze broekrok te combineren met een simpele coltrui en een oversized vest creeër je een toffe look. Leuk voor naar school, maar ook prima te dragen met kerstmis. Nu draagt Eva er stoere boots bij maar als je deze set met de kerst zou dragen zou ik kiezen voor een mooie ballerina of een klassiek laarsje. Bij dit broekrokje zit trouwens ook een colbert voor het geval je het helemaal in stijl wilt afstylen.

Eva draagt van alle outfits maat 7/8. River Island valt iets klein, dus bij twijfel gewoon de maat groter kiezen. En past het niet: ze zijn niet moeilijk met ruilen.

Alle items zijn te koop via de website van River Island of in één van de stenen winkels die je in heel Nederland kunt vinden. Bekijk ook zeker de kerstcollectie even want die is om te smullen.

Wil je meer blogs van mij lezen? Klik dan even hier. Ook op Instagram kun je mij volgen.

img_1910

img_1933

img_1920

img_1912

img_1935

img_1938

img_1930

Sponsored post

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply