Angelique SPEELGOED

Trend! (schoen)kadootjes voor meisjes: tot 10 euro

15 november 2018
SINTERKLAAS

Schoenkadootjes: het blijft altijd een dingetje. Geef je snoepgoed? Heel eerlijk gezegd zijn mijn kinderen niet echt gek op chocoladeletters  of van die fondantkikkers  – ik overigens wel -. Een paar pepernoten vinden ze lekker dus die strooien we er lustig op los door de kamer. Wij maken altijd een soort van rotzooi en doen dan net of de pieten de boel op zijn kop hebben gezet hier in de woonkamer.

Een andere leuke tip is trouwens om een bordspel neer te zetten. Mijn oudste zoon speelde vroeger graag schaak. Ieder avond zette hij een zet voor hij naar bed ging en Piet zette zijn zet als hij ’s nachts met Sinterklaas langs kwam om de schoentjes te vullen. Dat is nog steeds iets wat hem heel erg is bijgebleven. Ik zie hem nog steeds in de ochtend naar dat schaakspel rennen om te kijken welke zet de piet had gedaan. Echt een leuke tip!

Wij zetten overigens niet iedere dag de schoentjes. Ik vind zo’n 2 á 3 x per week echt wel voldoende. Op den duur weet je toch ook niet wat je er in moet stoppen.

De trends voor meisjes dit jaar qua kadootjes zo onder de tien euro zetten we even op een rijtje voor je. Leuk voor in de schoen, of gewoon als Sinterklaaskado voor in een surprise of in de zak. Klik op de foto’s om te zien waar je deze items kunt kopen.

Heb jij een leuke aanvulling: we horen het graag!!

  1.  Lost Kitties: Ieder doosje bevat een Lost Kitties-figuurtje, 2 accessoires en een meme-sticker – allemaal verstopt in de zachte boetseerklei. Met de klei kun je allerlei leuke spulletjes voor je katjes maken. Elk Lost Kitties-figuurtje hoort bij een team dat zijn eigen stijl heeft.  Je shopt ze voor 5 euro.
  2.  Party Pop Teenies: Trek, draai en pop de Surprise Popper open en jouw figuurtje verschijnt in een regen van verzamelbare confetti! Het feestje kan beginnen! Iedere Party Popteenie heeft een uniek stijl, draagt een trendy outfit dat past bij het thema en komt met schattige accessoires. Creëer de leukste feestscenes en deel deze met jouw vriendinnen. Welke feestje pop jij? De Party Popteenies Surprise Popper is inclusief een Party Popteenie en coole accessoires. Vanaf € 5,-
  3. Locks Stars: Oeps…. iets over de 10 euro: namelijk 12. Maar zeker de moeite waard. Wel snel inslaan want ze zijn bijna overal uitverkocht. Open het slot met de sleutel en ontdek de schattige verrassing die binnenin verstopt zit! Je kunt allerlei verrassingen tegenkomen zoals robots, monsters, dieren en andere gekke figuurtjes. Verzamel ze allemaal, zodat je jouw eigen stijl kunt laten zien. Hang de hippe slotjes aan je rugzak, schoenen of andere accessoires en ga op zoek naar het unieke Superstar-slot.
  4. Trolls collectables: Can’t stop the feeling: we zingen hem allemaal nog mee. De hit van de Trolls film. Allerlei leuke kleine items verkrijgbaar voor in de schoen. Zoals deze leuke sleutelhangers voor 4 euro!
  5. Little Pony Cutie mark Crew: Deze verassingsspeelset combineert de werelden van My Little Pony en Equestria Girls. Dit zorgt voor extra veel plezier tijdens het spelen! Wie wil er nou niet spelen in een wereld vol spelletjes en vriendschap? Speel verhalen na of bedenk je eigen verhalen en laat je creativiteit de vrije loop. De set bestaat uit een speelfiguurtje, een snackaccessoire uit de cafetaria, een verzamelkaart en een stapelbaar hoesje. Verzamel alle blind packs, zodat je nog meer verhaaltjes kunt naspelen. Het blijft een leuke verassing wanneer jij je blind pack openmaakt om te zien welk karakter erin zit. In totaal kun je 24 speelfiguurtjes verzamelen. Prijs: €  6,-
  6. Twisty Pets: Nieuw.. nog maar net uit: Magical braceletts die je draagt en transformeert  met een twist. De Twisty Petz zijn superleuke armbanden maar ook een super schattig diertje. Verbind het staartje met het hoofdje en je hebt een superleuke armband. Verkrijgbaar in een puppy, poes, panda of eenhoorn. Verkrijgbaar voor € 10,-.
  7. Hatchimal Nail art:  de droom van ieder meisje:  mooi gelakte nagels. En helemaal top als er stickers van Hatchimals op de nagels geplakt kunnen worden. En dat voor nog geen 4 euro.
  8. Pip boeken: helemaal favoriet om te lezen hier. De boeken van Vivian den Hollander zijn helemaal top, zeker die van Pip. Deze boeken kosten rond de 8 euro en zijn voor midden klas 4.
710714425

Hatchimals Nail airt

 

lost

Lost Kitties

 

 

9200000095624409

Party Pop Teenies

9200000098500138

Lockstars

9200000058569093

Trolls collectables

 

9200000099890314

Little Pony cutie mark Crew

 

magical

Twisty Petz – Magical Braceletts.

 

1001004010938513

Pip boeken van Vivian den Hollander

 

Headerpic: Shutterstock

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply