Angelique

Is het een meisje? Wist jij het geslacht al toen je zwanger was?

5 juli 2016

Ruim drie jaar geleden begonnen de weeën.
We hadden dit keer bedacht dat het misschien eens leuk zou zijn als we niet zouden weten of het een jongen of meisje zou zijn (wehadden al twee oudere kinderen, een jongen en een meisje en anderhalf jaar ervoor waren we al verblijdt met een superleuk ventje).

Leuk bedacht…. Maar toen begon de uitverkoop.
En als ik ergens blij van word zijn het die rode stickers met heel groot SALE in de etalage die mij een soort van betoveren. Vooral als het richting 50 of 70% gaat. Maar goed… Het kon niet. Ik riep wel al die tijd dat ik zeker wist dat het een meisje zou zijn. Maar die zekerheid zou ik pas krijgen als ze op mijn buik lag. Ik kon niks kopen dus…. En dat vond ik echt lastig, of jammer, irritant, zonde etc etc. (Oke eerlijk: ik had wat roze rompers van petit bateau gekocht in St.Tropez).

De weeën begonnen,  en toen natuurlijk de uiteindelijke bevallig. Ik hoorde mijn man met een brok in zijn keel zeggen:”schatje, het is een meisje!” Wij blij natuurlijk. Kind in een wit pakje (want ja… Ik had niks roze… Overigens wel een leuk wit pakje ;)).

Eenmaal thuis begon die uitverkoop me toch dwars te zitten. Ik wilde zo graag richting de uitverkoop en me wentelen in roze, roze en roze. De eerste paar dagen was ik niet zo mobiel. Dag vijf hield ik het niet meer. De Kidsfactory (zo erg dat die winkel weg is) had de final sale: 70% Ik heb me in een, uiteraard nog te kleine, spijkerbroek gewurmd, mijn man heeft me in de auto gehesen en me bijna in de winkel afgezet. In de hemel was ik (echt hoor… Die hormonen doen wat met je). Mijn man zag het zwijgend aan en liet me maar begaan. Ik heb zo goed als alles wat er nog hing tot maat 98/104 gepakt (ik was echt best lekker geslaagd al zeg ik het zelf) want ja… Ik had niks. En 70% korting staat bij mij voor: bijna gratis 😉 en tot op de dag van vandaag heb ik er profijt van.

Ze is net drie geworden, mijn allerliefste kleine moppie. En kijk eens naar de foto: ik heb vanmorgen het kaartje van het roze hempje getrokken, incl 70% sticker ;).

* Dit blog is van juli 2014

blogger-image-1022369280

Topje is van Bengh zomercollectie 2011. En nog steeds een topper! Heeft iemand hem toevallig in 110/116 of 122/128. Ik hou me aanbevolen.

IMG_6432

Wat een moppie. Zo klein nog :). Wat vliegt de tijd….

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply