REVIEWS

Ga je mee naar Miami Beach?

14 april 2018
Miami Beach

READY FOR SUMMER

Party in the city where the heat is on
All night, on the beach till the break of dawn
“Welcome to Miami”
“Bienvenidos a Miami”

Miami Beach, het lijkt mij een toffe plek om eens heen te gaan en dan natuurlijk één van de boegbeelden van de stad Ocean Drive te bezoeken. Een park, een breed strand, pastelkleurige huizen en een lekker zonnetje, klinkt goed toch. Nu moeten wij het met de Nederlandse zon en dit gave Ocean Drive t-shirt van Indian Blue Jeans doen. Wel trekken we naar het zuiden van Frankrijk om de kans op een mooie zomer te vergroten.

Bij het T-shirt met de ondergaande zon draagt Thijs een fijne jog denim short ook van Indian Blue Jeans. De uitstraling van een jeans en het comfort van joggingstof. De short is heel licht van kleur en flink gebleekt, heerlijk zomers dus. De opgerolde pijpen en de dubbele kontzak maken deze jeans opvallend cool. Bekijk de detailfoto maar eens. Bij elk item dat je van Indian Blue Jeans koopt zitten armbandjes die mooi kleuren bij de collectie. Ook voor jongens vind ik deze zo stoer.

Een outfit is niet af zonder iets aan je voeten toch? Jongens sneakers online vinden is geen probleem, één van onze favoriete schoenenmerken Braqeez heeft zelfs sinds dit seizoen een eigen webshop. Voordeel daaraan vind ik dat je keuze hebt uit de volledige collectie. Wij kozen voor een sportieve cobalt blauwe sneakers met witte en grijze accenten. Aan de achterkant van de schoen zit nog een geel detail, een kleur die ook regelmatig in Thijs zijn kleding terug komt.

Winnen

Je kunt Thijs zijn stoere sneakers winnen. Liever een ander paar of schoenen voor je dochter? Dat kan ook, lees hier hoe je mee doet aan de Braqeez give-away. Je kunt helemaal zelf kiezen welke schoenen jij wilt winnen.

Maatadvies

Thijs is nu 146 centimeter en draagt het T-shirt in maat 12 en de short in maat 11. De Braqeez sneakers draagt hij in zijn eigen maat.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je onder andere bij onze spotlightshops De KleertjesfabriekWoods kinderkledingThe Kids Republic en Kixx Online. Ook Indian Blue Jeans zelf heeft een webshop.

Directe shoplink: t-shirtshortsneakers

Miamijongens sneakers onlineMiamiMiamiMiamiMiami

sponsored post

Shutterstock bedankt voor de regenboog


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Barbara Maat 20 april 2018 at 06:09

    Tuurlijk wíl jack wel gave sneakers winnen. Gave schoenen het liefst met klittenband. Lekker makkelijk en snel 😄. Hij draagt mt 32. Duimen maar……

  • Leave a Reply