GIRL

Een rood fluwelen rokje

30 oktober 2018
Een rood fluwelen rokje

#DOODLEEYES

Op Instagram lopen op dit moment allerlei leuke fotochallenges. Waarschijnlijk altijd wel, maar nu vielen ze me op en deed ik er aan mee. De challenges leveren je leuke foto’s op van je kinderen en echt iedereen kan het, dus ook gewoon met je mobiel. Ik begon dit seizoen met de #meltyourkids challenge, daarna volgde Super11je met #doodleeyes. Mijn creaties in dit thema zie je terug in dit blog. Pictures_by_mir bedacht het #herfstkroontje en zelf had ik nog de #leafheartyourkid challenge. Natuurlijk zijn er nog veel meer te vinden, maar deze vond ik erg leuk om aan deel te nemen en zijn wellicht ook leuk voor jou.

In dit blog zie je dus onze #doodleeyes terug, maar uiteraard ook een te gekke outfit. Om te beginnen draagt Linde een coltruitje van Indian Blue Jeans. Angelique vertelde het pas al in dit blog, de coltrui is helemaal hip en terug van weg geweest. Linde moest even wennen, toen ze het truitje aantrok, aan de hoge sluiting. Maar dat duurde maar even en inmiddels heeft ze dit mooie truitje met veel draagplezier aan gehad. Dit exemplaar is zwart wit gestreept, afgewerkt met iets roezelende randjes en een te gekke bies op de mouwen. Bekijk dit maar eens op de detailfoto.

Bij dit coltruitje draagt Linde een rood fluwelen rokje. Het rokje is zwierig en lekker zacht en heeft een gestreepte tailleband. Ook Lindes borgvest is van Indian Blue Jeans en helemaal volgens de laatste trends. Op mooie herfstdagen kun je dit vest buiten dragen en op frisse dagen is het ook een fijn vest voor binnen. Bij alle kleding van Indian Blue Jeans zitten Ibiza elastiekjes. Deze kun je dragen als armbandje of in je haar. Linde is nu 134 centimeter en deze complete Indian Blue Jeans set draagt ze in maat 140

Zo’n super stoere, hippe en girly outfit kun je alleen maar afmaken met een paar stoere, hippe en girly laarsjes toch? Deze korte laarsjes zijn van Ocra en vonden we bij Hippeschoentjes. Zijn ze niet te gek en lekker origineel? Wil je meer informatie over de geweldige website van Hippeschoentjes, lees dan dit blog eens na. Het is nog lang warm geweest, vandaar Lindes blote benen op de foto’s. Nu het weer om geslagen is combineren we deze set met een zwarte maillot met zilveren glitter.

Shoppen: coltruiborgvestrokjelaarsjes

Een rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeIMG_4830
Een rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokjeEen rood fluwelen rokje

 

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply