Geen categorie

Kindermodecollecties AW18

22 augustus 2018

WE ZETTEN HEEL VEEL TOFFE KINDERMODEMERKEN OP EEN RIJ

Sneaks van Br@nd, WaaaW, Like Flo en TOPitm. Tips voor coole fashion voor boys en gewoon heel veel leuke merken en hun AW18 collectie zetten we voor je op een rij. In de header zie je onze eigen Linde als model voor Kiestone die met een mega uitgebreide en hippe, voor ieder wat wils, collectie komt. Niet alleen Linde stond model voor dit merk, ook Bente en als je goed kijkt zie je nog meer Shopaholiek kids voorbij komen als model bij diverse merken.

Nog heel even geduld en dan komt de wintercollectie van Br@nd for Girls uit! Verwacht wordt dat (als alles goed gaat) de collectie maandag 3 september online gaat! Hier een sneak die nog niet eerder te zien was!

4Q0U2995

Wow Bellaire brengt deze winter een mega stoere collectie uit voor de jongens. Jongensmoeders dit merk moet (oké niets moet, maar je begrijpt ons vast) je echt even bekijken.

PR4Kids_Bellaire_W18.U3A2353_RGB

 

Na een succesvolle eerste levering van het sportieve Ninni Vi, komt op 20 september de tweede levering uit! Wij mogen je hiervan alvast een prachtig beeld laten zien!

Ninni vi

B.Nosy bestaat nog niet eens super lang, maar is niet meer weg te denken uit de shops. Ben jij fan?

PR4Kids_BNosy_W18_Y808_5500.106.2

 

De eerste levering van Like Flo is al even uit en wat hebben we al prachtige aanfoto’s voorbij zien komen van blije jongens en meisjes! Begin september wordt de tweede levering verwacht. Natuurlijk laten we hiervan alvast een mooie outfit zien!

Like Flo

Indian Blue Jeans kwam, zag en overwon. Dit nog best nieuwe merk is niet meer weg te denken uit het Nederlandse kindermodebeeld. Alles over deze toffe outfit van Thijs, lees je hier na. Inspiratie voor meiden vind je hier en één van deze sets geven we nu weg via Instagram. Volg daarvoor @annemarie_thijs_linde.

IMG_2024b

Een collectie waar we ook altijd naar uitkijken, is het hippe TOPITM! Mooie kleuren, prachtige designs en ohhh die details altijd…  Wij houden ervan! Donderdag 6 september ligt de collectie in de winkels en kun je online shoppen!

Topitm

 

Half september komt het kleurrijke WAAAW uit! Naast fijne basics is er ieder seizoen een mooie trendcollectie met hippe prints! En de drukapplicaties zijn natuurlijk ook niet meer weg te denken bij Waaaw. Hiermee maak je de outfit helemaal af. Kijk je mee naar de sneak?

 

waaaw

Ook LOOXS Revolution maakt ons hebberig deze winter. Wij hebben voor jullie de data van de tweede en jawel ook de derde levering.

  • 31 augustus komt de tweede levering online! Dat is al bijna, dat maakt ons heel nieuwsgierig
  • 1 oktober is de derde levering

2018-08-23 (2)

O la la Nono wat doen jullie ons aan, wat is jullie collectie mooi, draagbaar en feestelijk. We like!

PR4Kids_NONO_W18.U3A1451_RGB

De verrassende collectie van Chaos and Order ligt vanaf eind augustus in de winkels.

1

Lief! Lifestyle komt met een kleurrijke collectie. En kijk eens wie we daar zien? De collectie ligt eind augustus/begin september in de winkels.

Miss Sophie’s is de tip voor dames die houden van stijlvolle eenvoud met klasse en mooie details.

PR4Kids_W18_MissSophies.11

Vanaf nu ligt Street Called Madison ook in de winkels. Was dit hippe urban merk voorheen alleen voor de wat grotere kids, dit seizoen ook verkrijgbaar voor de wat kleinere stoere dames en heren, vanaf maat 116! Check out de gele jas: die ligt hier al in de kast. Bekijk hier de aan foto’s maar eens.

scm1

Deze jas van Moodstreet staat hier op de wishlist. Je kent dit merk vast al, maar ze hebben een heel ander gezicht deze winter. Lekker stoer!

PR4Kids_moodstreet_W18_M807.5008.313.2

Retour snapt ons helemaal, panterprintjes willen we deze winter. Jij ook toch?

PR4Kids.RetourJeans.W18.72A5678afv1

Nog een tip voor de boys, en het toffe TYGO&Vito komt wel met drie leveringen. De 1e levering ligt al in de winkels, de 2e levering volgt 6 september en de 3e 1 oktober.

PR4Kids_TYGOvito_W18_X808_6302.190.D

Tumble ’n Dry brengt ook weer een prachtige en uitgebreide collectie. Voor de tieners, maar natuurlijk ook voor de kids en echte mini’s.
PR4Kids_TumbleNDry_RosalieW18_21.2061

LavaLava is stoer met hippie invloeden, we love it!
W18-00-860x400

De eerste collectie van het gloednieuwe Levv ligt inmiddels in de winkels en volgende week wordt de tweede levering verwacht. Hou onze facebookpagina goed in de gaten, want er komt binnenkort een toffe winactie aan!

Levv

We waren al mega fan van Le Big, maar deze winter is hun collectie mooier dan ooit. Op de Instagrampagina van Barbara kun je dit mooie jurkje al zien, kijk hier maar eens. En binnenkort showen we ook nog een andere Le Big outfit.

unnamed

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply