Angelique PERSONAL SPEELGOED TIPS

Shop kadootjes in de sale! Slim toch?

30 juli 2018

DOE JIJ DAT OOK? SLIM SHOPPEN IN DE SALE?

De tijd is nu echt aangebroken om vol in te slaan en je kast vast te vullen met kadootjes voor verjaardagen en misschien zelfs alvast iets voor Sinterklaas of Kerstmis. Want behalve kleding shop je nu ook overal speelgoed heerlijk in de sale. Ik hou ervan.

Gisteren was ik bij het Kruidvat en daar is het afgeprijsde speelgoed nu zelfs nog met 50% extra in de sale. Je snapt: ik kwam niet met lege handen thuis. Ik ben echt heel slecht met de sale. Mijn hersens draaien overuren om smoesjes te verzinnen waarom ik dat ene ding wat zo lekker in de sale is nodig heb. En geloof me: ik weet overal wel raad mee. Die en die zijn jarig over twee maanden. Mijn vriendin is zoveel jaar getrouwd, gaat trouwen… of is net gescheiden – want ja, dan moet je extra lief zijn voor iemand-.  I am a sucker for sale.

Maar soms ben ik ook echt zo blij dat ik zo ben. Zo had mijn dochter laatst een feestje en – voor de verandering – was me dat weer eens ontschoten. Een medemoeder appte mij met de vraag hoe laat we de kids zouden brengen en wie er zou rijden. “Euh…. shit: is dat vandaag?” Paniek in de bovenkamer natuurlijk. Maar….. ik bedacht me ineens dat ik nog wat dingen in de kast had liggen die ik gekocht had voor het geval dat. Nou… dit was duidelijk zo’n geval. Het kind in kwestie was zo blij met mijn in de uitverkoop gekochte kado en ik was gered door mijn eigen koopziekte.

Volgende weer hebben we weer een feestje, maar dit keer ben ik wat eerder rond gaan zoeken en op haar verlanglijstje stond “iets met nagels”. Ja… zo rond de 9 a 10 jaar begint de ellende en willen ze “groot’ doen. Nou ja, vooruit! Ik shopte deze Nail-a-Peel nagelset DeLuxe  lekker in de sale en het wordt nog thuisbezorgd ook.  Bof ik even. Misschien een leuke tip voor jullie? Enig nadeel was overigens wel dat dochterlief al snel in de gaten had wat erin zat en binnen no-time het kado te pakken had. “Ik vind dit ook leuk, mag ik dit ook?’ Sorry moppie, daar ben jij nog net te klein voor, over een jaar of 2 is het jouw beurt pas! Blijf jij nog maar even klein.

IMG-6632

 

9200000086806964_1

MGA Nail-a-Peel nagelset Deluxe

Ontwerp nagels in 3D met Nail-a-Peel! Laat je verbeelding de vrije loop en show je unieke stijl met 3D-manicures thuis. Lak en ontwerp met gel, versier met decoraties, draag en deel. Gebruik de gellak om aan te brengen en ontwerpen op de nagelschijf, voeg versieringen toe en draag je 3D-nagels! Maak meer dan 100 3D-nagelontwerpen om steeds opnieuw te dragen! Trek je ontwerp voorzichtig los van de nagelschijf om een nieuwe, unieke stijl te creëren. 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply