TIPS TREND

Een hippe regenjas vind je bij GOSOAKY

6 mei 2018
Untitled design (17)header

WHEN IT RAINS IT POURS

De mussen vallen nog niet van het dak, maar heerlijk weer is het zeker. Op dit moment heb je absoluut geen jas nodig buiten en al helemaal geen hippe regenjas. Maar je bent vast niet vergeten dat we in Nederland wonen en ja hoor, de regen komt er al weer aan. Hoort erbij in ons kikkerlandje toch? Wij vonden de perfecte jas voor het Hollandse klimaat. Als het je aanspreekt dat een jas geen wind en water door laat, super sterk is en ook nog heel erg mooi, lees dan zeker even verder.

Was het je al opgevallen dat regenjassen super trendy zijn? Ik zie ze veel als ik door de stad loop. Ik begrijp ook zeker dat deze trend zo goed wordt opgepakt, want een hippe regenjas staat leuk en is ook heel handig in het natte Holland. Zeker voor kinderen die ook met minder weer graag buiten spelen is een waterafstotende jas gewoon onmisbaar. O ja vergeet door weer en wind op de fiets naar school ook niet. Thijs en ik hadden al een fijne regenjas en dat beviel zo goed dat nu ook Linde een hippe regenjas aan de kapstok heeft hangen.

Hippe regenjas

Lindes jas is van GOSOAKY, dit toffe Nederlandse merk vindt dat je je dag niet moet laten verpesten door de regen. Of het nu regent of de zon schijnt, met de jassen van GOASKY kan je kind heerlijk buiten spelen. Ze laten geen water door, geen wind en zijn ook nog eens super sterk. De hippe regenjassen zijn er in allerlei kleurtjes en modellen. Meer ruffels, het kan. Geen ruffles, kan ook. Overall, broek, cape, het model wat jij fijn vindt zul je terug vinden in de collectie van GOSOAKY.

Sterk en laat geen water en wind door

Wij kozen voor de denim jas “Little Red Hen”. Deze is gemaakt van echte jeansstof, afgewerkt met een regen afstotende coating. De jas heeft een zachte grijze voering en sluit met een rits en drukknopen. De mouwen kun je ook strakker sluiten met een drukknoop en de muts kun je goed aantrekken. Kijk daarvoor maar eens op de detailfoto. Naast praktisch is de jas ook mooi door de gave ruffles en de mooie A-lijn.

Maatadvies

Linde draagt de jas bij 130 centimeter in maat 134/140 en hij zit al mooi en kan zeker nog een hele tijd mee. En dat is fijn want de jassen van GOSOAKY kun je heel het jaar door dragen. Ze zijn super geschikt als tussenjas voor het voor- en najaar en ook op frisse, natte zomerdagen zul je veel plezier hebben van deze jas. In de winter draag je er een warm vest onder en kun je ook dan de regen trotseren.

Sneakers

Misschien werd jouw oog (ook) wel getrokken door Lindes sneakers, deze zijn van Devalab en zo mooi. We laten ze binnenkort nog beter zien op Instagram. Volg jij ons, @annemarie_thijs_linde al? Nee, vinden we wel leuk en gezellig hoor.

Deze hippe GOSOAKY regenjas komt uit de zomercollectie, bekijk hier de wintercollectie van de GOSOAKY.

hippe regenjas kindhippe regenjas kindhippe regenjas kindhippe regenjas kindhippe regenjas kindhippe regenjas kindhippe regenjas kind

Shutterstock bedankt voor de regendruppels

sponsored post


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply