Geen categorie

Budget Colorblocking Day

7 maart 2018
Colorblocking Day

Colorblocking Day is het vandaag en nog met een budgetprijsje ook

De vrolijke kleuren lachen ons tegemoet. Dit voorjaar is voor Colorblocking. De frisse kleurtjes van deze items zijn musthaves en zo gemakkelijk te combineren, juist door al die kleurtjes. En laten de prijsjes nu ook nog budget zijn, dus aan alle kanten worden we hier heel heppie-de-peppie van.

Niet alleen wij worden hier vrolijk van. Ik verwacht dat elk meisje hier een glimlach van krijgt. Dit mouwloze model met de kleurrijke strepen is lekker fel en sporty. Het jurkje heeft schattige ruffles als detail bij de mouwtjes, zodat het toch weer heel girly is. Daar viel ik natuurlijk ook direct voor. Ik houd van de twist. In de taille is er een aansnoerkoordje, zodat het jurkje altijd mooi aansluit en het helemaal af is. Superleuk om dit jurkje te combineren met witte sneakers of gekleurde Converse. Heb je trouwens deze al gezien? Wat zijn ze gaaf he! Wellicht heb je nog leuke kousen of sokken in de kast en dan kan je meisje zo het zonnetje in!

Wil je nu liever alleen een rokje of shirtje dan kan dat ook. Het shirtje heeft ook van die leuke ruffle mouwen en staat heel tof op een leuk jeansrokje/shortje of heb je liever het rokje? Wat ik me ook goed kan voorstellen, want dan kun je zoveel verschillende combi’s maken. Hier zie ik een leuk donkerblauw shirtje wat er zo wijs op staat. Zo blijft het rokje de blikvanger en blijft het toch rustig.

Shoppen doe je bij één en dezelfde shop

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook mag je wel eens binnenkijken in mijn leven;) Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply