Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 wie mag ik een streepje geven

31 januari 2018

Welke broek met streep spreekt jou het meest aan?

In de blog hebben we 7 broeken voor je met een streep aan de zijkant van de pijpen. Wat zie je deze broeken veel voorbijkomen! De beroemde galon. Een stukje stof over de lengte van de broek. Vaak met glitterdraad en in één of meerdere banen en kleuren.

Deze streep is een enorme trend. Heeft jouw meisje er al één in de kast en wat dacht je voor ons? Voor ons is het ook een heel tof item. We kunnen twinnen met deze broeken. Kijk maar eens bij nummertje zes. Sweats of denim, skinny of flared alles is mogelijk.

Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet! We zijn benieuwd wat jouw favoriet is.

 1. Laten we beginnen met deze panter uitvoering van Indian Blue Jeans. Wat blijft het toch een tof printje. Dit broekje heeft elastiek in de taille, zodat hij altijd goed zit. Langs de pijpen zit een glitterdraad in de stof verwerkt.
 2. De nieuwste lijn van Noppies is Nop. Een toffe collectie voor de grotere meiden. Deze skinny heeft ook elastiek in de taille en de broek sluit je door schuifknopen. Op de voorkant zitten sierzakken voor de echte denim look. En zeg nou zelf, een grijze denim hoort toch in je garderobe thuis.
 3. De KIEstone broek met streep is ook een topper. Van het raspberry kleurtje krijg je direct een zomers gevoel en wat zal het lekker zitten!
 4. Dit broekje van LMTD vind ik zo tof. Rood is écht wel een kleur wat veel gezien gaat worden deze zomer. De lichte stretch stof met de blauw/wit/rood gestreepte bies maken dit broekje zo lekker sportief.
 5. Dit merk is zeker de moeite waard om in de gaten te houden als je een wat grotere dochter hebt; AI&KO. De maatvoering begint bij 140. Door de zwarte kleur en sweatstof is het natuurlijk helemaal geweldig voor je grote meid. Leuk met juist een girly bloesje erop! Ja, ik zie het al helemaal voor me.
 6. Dit leuk geprijsde sweat broekje van Esprit is ook écht de moeite waard om aan te stippen. De hele look ziet er supercomfortabel uit met een sportieve uitstraling. De trackstripes aan de zijkant en de geribde zoomboordjes zijn zeker toffe eyecatchers. Het leuke is dat er ook zo’n exemplaar is voor ons, dus twinnen met die handel! Kijk maar eens op de site van Esprit.nl Dit is toch helemaal te gek!
 7. Ook deze echte denim, genaamd Jaimy, van Retour Jeans is ontzettend tof! Deze gestreepte band is zelfs wat breder en juist door de skinny look weer een heel eigen look and feel.

Welke broek is jouw favoriet?

Shoppen

Barbara

 • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfit foto’s van m’n meiden. Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken
 • Meer blogs lees je hier terug

 

Broek met streep

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply MUSTHAVE: broek met streep - ShopaholiekMama 2 februari 2018 at 11:02

  […] wordt het een heel eigentijds broekje. Het twinnen met je dochter is toch wel het summum of niet? Hier lees je de blog met het toffe broekje voor je dochter. Ik zie Bobbie en mezelf al lopen door de […]

 • Leave a Reply