Barbara BUDGET GIRL MUSTHAVE

TIP! Budget bewuste tussenjassen (copycat!)

10 januari 2018
Budget bewuste tussenjassen

Waar hebben we nu al zin in? Ik ben in ieder geval al in the mood om te kijken naar budget bewuste tussenjassen en dan niet te duur, want dit zijn tussenjasjes, geen hoofdjassen.

Ik werd gillend blij van deze drie snoepjes. Kijk nou! Mijn hart gaat absoluut sneller kloppen van de aquablauwe. Wat een geweldige kleur. Geel en roze zijn natuurlijk ook ontzettend vrolijk en zeker geen miskoop. En zie jij ook wat ik zie? De print in de capuchon van de roze jas is toch Mini Rodini 2.0, jaartje later? Kunnen we toch nog genieten van deze zomerse print en met een redelijke prijs. Copycat it is! De blauwe en gele hebben wat mij betreft ook echt de X-factor. Ik kan qua printje niet kiezen welke ik mooier vind. Het spat er gewoon vanaf en maakt deze jasjes echte eyecatchers.

Ik heb direct de legging, shirt, jurkjes en rokje voor je opgezocht, want deze zijn er ook voor zulke leuke prijsjes te shoppen. De shoppinglinks staan onder het kopje shoppen. En ik kan je vast zeggen dat ik de legging al in m’n winkelmandje heb. Ik kan niet wachten om de garderobe wat op te fleuren met frisse lente-achtige items.

Nu maar hopen dat we één van deze inbetween jasjes snel kunnen dragen. Je bent in ieder geval vast voorbereid;)

Shoppen

Ik ben wel benieuwd wat jij van deze jassen of deze print vindt. Laat je het weten onder het facebookbericht?

Barbara

  • Kom je mij volgen op instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik outfitfoto’s van mijn drie meiden en ook dagelijkse bezigheden komen wel eens voorbij in mijn Stories. Ik zou het geweldig vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

Budget bewuste tussenjassen

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply