Geen categorie

Tip: een panty voor kinderen

17 december 2017
panty voor kinderen

SHOP EEN PARTY OUTFIT IN SALE

Wil je je kind graag in het nieuw steken voor de feestdagen, dan kun je natuurlijk iets uitzoeken uit een van de toffe feestcollecties. Maar ook in de wintercollecties kun je heel goed slagen. Voordeel daarvan is dat de sale begonnen is. Yeah korting, wie houdt er niet van. Natuurlijk is de uitverkoop ook begonnen bij Kids Department en daar vond ik dit leuke setje. Ook liep ik tegen een panty voor kinderen aan. Had jij er al één gevonden? Ik deed het tot nu toe met de oplossing kleinste damesmaat, maar dat is eigenlijk echt nog te groot voor Linde.

Ook al heb ik nu een panty voor kinderen gevonden, ben ik bij dit setje toch uit gegaan van onze favo legging uit Lindes kast. En dat is dit gestreepte exemplaar van Scotch r’Belle. Ik vind de kleurtjes zo mooi en het gouddraad geeft een feestelijk tintje aan deze legging. Bij de legging koos ik voor deze collage een feest klassieker, een tule rokje van Emile et Ida. Heb je iemand wel eens horen zeggen dat er bij kerst te veel glitters komen kijken? Nee toch, daarom vind ik de gouden trui van Molo deze feestlook helemaal compleet maken. Je kent vast de losse kraagjes trend. Wil je dit setje nog wat extra’s geven, dan zou dat kunnen met dit roze, fluwelen, kraagje met kwastjes van Scotch r’Belle. Het is een plaatje toch?

Al deze items shop je nu met flink wat korting bij Kids Department, behalve de panty voor kinderen, deze is niet in de sale. Ze hebben uiteraard nog veel meer leuke, toffe, winterse items die nu in wel de sale zijn. Neem snel een kijkje in hun fijne webshop of bezoek hun mooie winkel in Wateringen (vlakbij Den Haag)

Benieuwd naar Lindes kerstoutfit? Je ziet hem hier.

pantytrui – rokleggingkraagje

Panty voor kinderen

Panty voor kinderen

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply