HAIR

XL kleurplaat

1 november 2017
DSC_1156

Outside Braid

Op deze kleurplaat zat Seina met smart te wachten. Dit is natuurlijk geen gewone kleurplaat, maar een hele grote van 127cm x 90cm. Op internet mocht ze zelf uitzoeken welke ze graag wilde hebben en ze heeft gekozen voor de kleurplaat met allemaal snoepjes. Deze shop je bij XLkleurplaat, maar er is nog veel meer keus, van dieren tot mandala en zelfs voor volwassenen staan er mooie kleurplaten bij. Seina is een meisje wat bijna nergens mee speelt als het om speelgoed gaat. Geen barbies, poppen, of lego. Wel heel veel knutselspullen, strijkkralen en vooral heel veel potloden en stiften. Toen dit pakketje werd bezorgd was ze heel blij en ging gelijk aan de slag met haar stiften. Deze grote kleurplaat had ik op de grond gelegd, zo kon Seina er goed bij. Liggend ging ze op haar gemak alvast een beginnetje maken. Dit is geen kleurplaat dat binnen een uurtje af is, dus deze hebben wij later toch maar op de eettafel gelegd en eerlijk gezegd, ligt die daar nog steeds. Dat deze daar na ruim een week nog steeds ligt is voor mij eigenlijk wel ideaal. Zo kan ik ’s ochtends Seina haar haar doen. Ik heb gekozen voor een schuine outside vlecht en de losse vlecht heb ik naar boven gedraaid en naast de invlecht vast gemaakt.

Moeilijkheidsgraad:☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • klein elastiekje
  • schruifspeldjes

Ik borstel het haar alvast een beetje naar de bovenkant waar de vlecht moet komen, zo krijg je geen bobbels of lussen in het haar als je de plukken pakt voor de outside vlecht. Ik begin met de outside vlecht een beetje schuin aan de bovenkant. Ben je vergeten hoe die gaat? lees het dan hier even terug. De losse vlecht die je over houd aan de onderkant draai je naar boven, probeer deze zo strak mogelijk naast de outside vlecht te leggen en zet het goed vast met schruifspeldjes. Het uiteinde van de vlecht vouw ik een beetje terug onder de vlecht zodat je geen los plukje meer ziet.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

 

DSC_1108

DSC_1154

DSC_1156

DSC_1147

DSC_1141

DSC_1144

DSC_1140

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply