HAIR

Hair Bow tutorial

27 mei 2017

Strikje van haar

De strikjes van haar hebben jullie vast wel eens voorbij zien komen. Je kan ze in verschillende maten maken. Ik heb voor een klein strikje gekozen zodat Seina haar haar ook los kan dragen.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Puntkam
  • Klein elastiekje
  • Schuifspeldjes

Ik maak eerst een scheiding over de breedte van de bovenkant van het hoofd, van oor tot oor. Dan maak ik met een klein elastiekje een staartje, maar als je denkt dat je het elastiekje nog maar één keer om het haar kan doen, trek je het haar er maar een klein stukje doorheen. Je krijgt nu en lus, zorgt dat het overige haar van de staart aan de voorkant zit. Je pakt een klein plukje haar (van het overige haar van de staart) en de rest doe je naar achter. De lus deel je in tweeën. Het kleine plukje haar gaat tussen de lus door naar achter. Dit plukje haar zet je vast met een schuifspeldje. Ik wil de strik wat breder hebben dus zet ik vertikaal een schuifspeldje aan de uiteindes van de lus. Dit doe ik aan beide kanten. Zo heb je een schattig strikje van haar.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

 

20170501_151200

20170501_150847

20170501_151307

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply