HAIR

Vlechten en Hoedjes

29 juni 2017

Pull Trough Braid

Hoedjes, ik hou er van. Ze zijn er in alle kleuren, vormen en maten. Buiten dat ze super hip zijn, zijn ze er ook om je te beschermen tegen de felle zon. Alleen hebben wij altijd een klein probleempje. Seina wil haar haar altijd omhoog, vaak een Donut knot of een “Rommel” knot. Al het haar zit dan boven op haar hoofd waardoor de hoedjes niet meer passen. Los haar is echt geen optie met het warme weer, alles plakt dan in haar nek. Ik maak ik het haar wel vast, dit kan op verschillende manieren. Één of twee losse vlechten of een visgraat staat natuurlijk al erg mooi. Maar wij hebben gekozen voor de pull trough braid. Een aantal maanden geleden heb ik hier al een blog over gemaakt inclusief filmpje, deze kan je hier terug lezen.

Moeilijkheidsgraad: ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Bostel
  • Heel veel kleine elastiekjes
  • Schuifspeldjes
  • Leuke hoed

Voor de nonchalante look heb ik de “vlecht” wel wat anders gemaakt. Ik ben deze keer schuin aan de achterkant  begonnen. Zo valt de “Vlecht” mooi aan de zijkant en past de hoed makkelijk op het hoofd. Steeds als ik er een staartje in heb gemaakt trek ik het haar heel erg los, het mag echt wel een beetje rommelig worden. Dit doe ik bij elke pluk. Als ik het laatste elastiekje er in heb gedaan pak ik een heel klein plukje haar op en deze wikkel ik om het elastiekje heen en zet het aan de achterkant vast met en schuifspeldje. Als alles klaar is kan de hoed op, daarna trek ik sommige plukken nog wat losser om de “vlecht” nog rommeliger te krijgen.

~X~Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

DSC_0218

DSC_0248

DSC_0269

DSC_0250

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply