Geen categorie

10 facts about Annemarie

20 juli 2017

Tijdens deze zomervakantie vertellen alle Shopaholieks wat meer over zichzelf door middel van tien grappige, eerlijke en soms zelfs ontroerende weetjes. Anouk, Denise en Barbara gingen mij al voor, nu ben ik aan de beurt. Best moeilijk nog hoor om 10 facts, die je ook nog wilt delen, over jezelf te bedenken.

Mijn 10 facts:

1. Bij ons is dit de eerste week van de vakantie en zo’n zomervakantie daar zie ik niet alleen naar uit, maar ook tegenop. Het is natuurlijk heerlijk om lekker veel samen te kunnen doen in een rustig tempo. Maar naast lachen, gieren, brullen, kunnen Thijs en Linde ook echt wel ruzie maken. Ik hoorde mezelf vorige week aan ze vragen of ik misschien extra BSO moest regelen en dat vroeg ik niet with my best voice. Heb jij dat ook wel eens, dat je iets zegt waar je gelijk al spijt van hebt?

2. Ik ben hier thuis soms maar een vreemde eend in de bijt. De rest is gek op kamperen, lekker basic, vieze kleren gewoon weer aan, maar ik word al ongelukkig bij het idee. Nu gaan ze lekker met zijn drietjes, dat is leuker voor iedereen. Waar ik dan wel weer van hou is glamping en dat lees je hier na.

3. Nog zoiets waarin ik alleen sta hier in huis is hoe het huis eruit ziet. Ik hou van netjes, schoon en afgestyled, de rest van overal speelgoed, vieze vingers op de muur en was op de grond. Ook wordt onze woonkamer dagelijks verbouwd tot turnzaal.

4. Aan dat verbouwen van de woonkamer doe ik zelf ook regelmatig mee. Dit is namelijk de ideale plek om de foto’s voor Shopaholiek en Instagram te maken. Op Instagram zijn weer heel veel nieuwe foto’s te vinden, neem hier maar eens een kijkje en gezellig als je me gaat volgen.

5. Dat Instagram is trouwens wel een dingetje, ik ben echt zwaar verslaafd. Een praatgroep vinden is echter geen probleem, ik zag bij mijn collega’s dat ze deze verslaving delen. Het is dan ook een ontzettend inspirerend en visueel medium.

6. Iets van hele andere orde is mijn aversie tegen sporten. Net als kamperen hou ik hier helemaal niet van en voel ik me super zielig als ik het moet doen. Wel doe ik alles op de fiets en maak ik met mijn collega’s, vriendinnen en kinderen heerlijke wandeling. Jaaa, de stappenteller moet toch dagelijks de 10.000 aantikken.

7. Met eten weet ik ook dondersgoed hoe het moet, mijn valkuil daar is chocolade. Meestal weet ik mij te beperken, maar nu – toe aan vakantie en moe van de laatste drukke schoolweken – laat ik me helemaal gaan. Mijn nieuwste ontdekking is Hands Off My Chocolate, echt te lekker.

8. Van mijn man moet ik nog vermelden dat ik zelfs in de zomer graag ’s avonds met een dekentje op de bank zit. Hij vindt dat raar, maar dat is toch gewoon heerlijk?

9. Mensen die heel goed hebben opgelet weten het wel, maar voor velen is het vast niet bekend. Naast moeder en blogger ben ik bedrijfsadministrateur op een accountantskantoor. Zoooo niet fashionable hè! Op mijn werk vinden ze een gestreepte broek in combinatie met een panterblouse een echte mis match. Tsssss, ze weten er gewoon niets van en ik trek het lekker toch aan. Verder zijn ze hartstikke leuk en gezellig hoor.

10. Mijn laatste fact is een echt inkoppertje, die zag je misschien wel aankomen of het bezorgt je een echt ‘dacht ik wel momentje’. Ik ben een enorme perfectionist. Mooie foto’s, perfecte styling, maar ook iedereen tevreden houden zijn zomaar een paar dingen die in mij opkomen. Maar mijn perfectionisme komt overal in mijn leven naar voren. Gelukkig weet ik het sinds ik moeder ben geworden los te laten, maar als de ruimte er voor is dan ga ik er voor.

De komende week komen ook Hanneke, Mandy, Jolanda, Angelique en onze nieuwe blogger Renate nog aan de beurt om hun 10 facts met je te delen. Blijf onze site dus zeker in de gaten houden. Ik hoop dat jullie nu wat meer over mij te weten zijn gekomen en heb je nog vragen? Stel ze gerust. Fijne vakantie!

Liefs Annemarie

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annemarie | Shopaholiek 3 augustus 2017 at 11:51

    […] 10 facts about Annemarie […]

  • Leave a Reply