GIRL Jolanda OOTD

JUMP AROUND! Zomerse Jumpsuits

12 juli 2017

Wat is jouw favoriet?

Tijdens een sale avond bij onze plaatselijke kidsfashion winkel, zag ik een jumpsuit van Vingino. De zachte, soepele stof, de open schouder en de mooie details spraken me enorm aan. Ondanks dat de kast toch eigenlijk al iets te vol hangt, ging deze jumpsuit toch echt mee naar huis. We dragen veel jurkjes en rokjes maar een broek kan toch echt niet ontbreken in de zomergarderobe. Bijvoorbeeld voor een dagje pretpark/speeltuin waar ze op kop hangt in een speeltoestel.. En doordat deze jumpsuit zo lekker losjes zit en nergens drukt, heeft ze toch het comfort van een jurkje. De bovenzijde is gemaakt van een zachte t-shirt stof en de broek is uitgevoerd in een dunne denim. Een fantastische combinatie! Een paar kleurrijke details maken het geheel af. Deze jumpsuit is overigens makkelijk open te maken. Dochter Bente van zes jaar maakt zelf de bovenste drie knoopjes los en ze kan naar het toilet.

In deze blog heb ik een paar leuke zomerse jumpsuits voor je op een rij gezet. En je shopt ze nu allemaal met een behoorlijke korting! Kijk je mee?

  1. De Street Called Madison jumpsuit shop je hier.
  2. Voor de Name it jumpsuit, klik je hier.
  3. Klik hier voor de Pepe Jeans playsuit.
  4. Liever de jumpsuit van Retour? Klik dan hier.
  5. Onze favoriet van Vingino! Je shopt hem hier.

Bente showt hieronder onze favoriet. Ze draagt maat 6 (dat is maat 116) bij een lengte van 125 cm en een normaal postuur. De jumpsuit valt dus erg groot. Ik denk zeker dat een maat groter te ruim zal zijn want maat 6 sluit heel mooi aan. Let hier dus op.

Lijkt het je leuk om meer blogs te lezen van Jolanda, klik dan hier. Om Jolanda te volgen op Instagram, dan klik je hier.

 

Vingino jumpsuit

 

Vingino jumpsuit

 

Vingino jumpsuit

Vingino jumpsuit

 

Vingino jumpsuit

 

Vingino jumpsuit

 

Vingino jumpsuit

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply