GIRL KIDS FASHION

Cool sisters wear VESPER!

11 oktober 2018

SHOUT OUT TO ALL THE COOL GIRLS!

Een Nederlands merk wat hard aan de weg aan het timmeren is, is het toffe VESPER. Dit seizoen is er gekozen voor donkerblauw, grijs en army in combinatie met frisse kleuren als roze en rood. Sweatjurken, tulejurkjes, sportieve outfits, er is voor ieder wat wils, maar wel met een herkenbare VESPER uitstraling. Benthe en Norah vinden het helemaal geweldig en laten jullie vanavond elk twee betaalbare jurken zien. We zijn benieuwd naar jouw favoriet!

Jurk Dusty Army Black (Benthe)

Strepen zijn altijd goed, zeker wanneer er zo’n mooie zwierige rok aan toegevoegd is. Het armygreen contrasteert mooi met het diepe zwart. Op borsthoogste vind je een leuke driekleur in V-patroon, wat het jurkje een sportieve uitstraling geeft. We combineren dit jurkje met de leatherlook legging Penelope voor een extra stoer effect.

Jurk Delila Army (Norah)

Een tulejurk mag natuurlijk ook niet ontbreken in de kast van je dochter. Het mooie aan deze jurk is dat hij ondanks de tule niet popperig is, maar juist stoer! Het is de perfecte mix van meisjesachtig, sportief en cool! In de details vind je etnic printjes en het armygreen is een van dé kleuren dit seizoen.

Jurk Dora White (Benthe)

Je kunt Benthe uittekenen in een sweatjurk, het is echt haar favoriete model. Ik snap dat wel, want het zit natuurlijk hartstikke lekker. Ook deze jurk is gemaakt van een heerlijk zachte sweatstof en heeft leuke details, zoals een grote tekstprint ‘That’s right’, en badstof sterren op de mouwen.

Jurk Does White (Norah)

Dit jurkje van Norah komt uit dezelfde lijn als jurk Dora die Benthe draagt. Norah’s jurkje is alleen wat klassieker door de glanzende navy plooirok. We kozen ervoor de jurk te combineren met een rode legging in dezelfde kleur als de leuke print ‘la vie est belle’.

Goed om te weten

  • De kleding van VESPER valt dit seizoen goed op maat.
  • Dit zijn slechts vier jurkjes uit de uitgebreide collectie, er is nog veeel meer leuks te shoppen!
  • De prijs van de jurkjes ligt rond de €35,-.

Shoppen

Al deze jurkjes koop je bij The Kids Republic. Ga lekker een dagje shoppen in Bilthoven of bestel VESPER online.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s. Kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

betaalbaar

betaalbare jurken

betaalbare jurken

betaalbare jurken

betaalbare jurken

betaalbare jurken

betaalbare jurken

It’s all about the details!

betaalbare jurken

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply