TIPS

Sale bij Le Big: – 50%

30 juni 2017

LE BIG WEET HOE JE DE UITVERKOOP MOET AANPAKKEN

plus vijf tips om goed te slagen in de sale

Wat mij betreft pakken ze bij Le Big de sale super goed aan. Wij zijn tegenwoordig gewend dat de sale erg vroeg begint en opgebouwd wordt. Lekker natuurlijk als je timing goed is en je nog even had gewacht met een aankoop. Maar super irritant als je een item net een paar weekjes in huis hebt en het is opeens verkrijgbaar met 25% korting. Vaak hangt het hier dan ook nog met kaartje en al in de kast. Voor de winkeliers is het ook heel lastig die vroege sale en de klanten die daarop wachten.

Bij Le Big begint de sale aan het einde van het seizoen. Sterker nog, de sale bij Le Big begint vandaag, op 1 juli. En ze starten gelijk met 50% korting, dat is nog eens fijn sale shoppen toch? Items die je eerder in het seizoen bij Le Big kocht voor de volle prijs heb je inmiddels met plezier kunnen dragen. En nu kun je met flinke korting nog net die items er bij shoppen die je ook zo leuk vindt.

Ik heb nog vijf handige tips om veel plezier te hebben van je sale aankopen:

  • Tip 1: Shop items die je ook in de herfst of winter kunt dragen. De koningsblauwe kleur uit de zomercollectie zal ook in de winter prachtig bij je dochter staan.
  • Tip 2: Heb je een najaarsbruiloft of ander groot feest in het verschiet? Bekijk dan de resortcollectie van Le Big eens. De items hebben mooie stijlvolle poederkleurtjes. En de glittertjes op de items geven deze collectie een feestelijke uitstraling.
  • Tip 3: Koop al vast wat voor volgende zomer. Neem gewoon een maatje groter dan je dochter nu draagt. Wat zal het genieten zijn als je volgend voorjaar de kledingkast zomer klaar maakt en je kunt er gelijk een prachtige Le Big outfit in hangen.
  • Tip 4: Vergeet bij Le Big niet om hun geweldige accessoires en beenmode te bekijken. Hierin is Le Big echt heel sterk en het maakt een mooie set nog leuker.
  • Tip 5: Koop alvast een zomerjas voor volgende jaar. Jassen zijn altijd best prijzig. Heerlijk dus om er nu één met korting te kopen.

Hier shop je Le Big met 50% korting (start 1 juli 2017)

Maatadvies over de outfits op deze foto’s vind je hier:

Blauw met gele set

Roze met witte set

Voor nog meer inspiratie kun je Annemarie hier volgen op Instagram

Sale bij Le Big

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply