Anouk BOY OOTD REVIEWS

REVIEW: Thije in Deal-75 boys

20 april 2017
Deal-75 boys

De Deal-75 boys collectie rocks!

Vorig seizoen maakten we kennis met Deal-75. Dit nieuwe merk zette zichzelf gelijk goed op de kaart met mooie jurken voor meiden (en dames!) en opvallende shirts voor boys. Ook deze zomer  is de Deal-75 boys collectie weer geweldig hip.

Wij mogen jullie één van deze stoere shirts laten zien. T-shirt GUUS in de kleur abrikoos valt gelijk op door de grote print, wat een eyecatcher! Door de zwarte boorden oogt het shirt lekker fris en het geeft een geweldig contrast met de oranje kleurstelling. Ik krijg er een retro fifties gevoel bij en zie jukeboxes  en vetkuiven voor me. De echte vetkuif heeft Thije niet, maar zijn haar past wel helemaal in het plaatje. Omdat een jukebox verslepen iets teveel van het goede was, kozen we voor een skateboard als ‘accessoire’, ook lekker retro, maar toch helemaal hip. Het shirt valt mooi aansluitend en is gemaakt van een zachte tricot waardoor het ook fijn aanvoelt.

Het zomerse abrikozenkleurtje is te mixen met veel kleuren en stijlen. Op de frissere lentedagen zoals vandaag draagt Thije er een ruitjesoverhemd onder, superleuk om het retro-effect zo te behouden! Jeans eronder en stoere sneakers en je zoon is helemaal klaar voor school of om te chillen met zijn vrienden. Maar eigenlijk willen we natuurlijk gewoon zon, zon en nog eens zon. En als dat dan zover is, wordt de warme jeans verruild voor een luchtige short. Ik hou er van!

Facts

  • Thije draagt het shirt in maat 134/140, hij is 138 cm lang.
  • De meidencollectie van Deal-75  is ook om van te watertanden, Senna laat het je hier zien.
  • Check ook de damescollectie eens voor jezelf. Ik ben er zelf helemaal verliefd op geworden en heb inmiddels al een aantal jurkjes aan mijn garderobe toegevoegd.
  • Thije’s jeans is van Name-it en de bloemenshort komt uit de nieuwste collectie van Vingino.

Shoppen

De gehele collectie van Deal-75 shop je uiteraard op hun eigen website.

Anouk

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys

Deal-75 boys


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply