Barbara NIEUWE COLLECTIE

PREVIEW: Mrs Br@nd

26 maart 2017
Mrs. Brand zomercollectie 2017

MRS BRAND ZOMERCOLLECTIE 2017

Alle dames, moeders, vrouwen, meiden opgelet wij hebben de primeur, want Shopaholiek kan jullie, voordat de collectie online staat, een geweldige outfit laten zien van Mrs Br@nd zomer 2017. Morgenmiddag om 13.00 uur is het zover. Dan kunnen we gaan genieten van al het moois en gaan shoppen natuurlijk.  Het is tijd voor me-time! Wij mogen onszelf ook wel eens trakteren, toch? Deze outfit is daar uitermate geschikt voor! Het is sporty en ook heel classy te dragen.

DE LOWY PANTS heeft een iets verlaagd kruis, zoals de naam al doet vermoeden, maar het is niet te veel. Nee, het is precies genoeg om het sportief te maken. De brede band in de taille zit heel behaaglijk en met het tunnelkoordje kun je hem nog wat insnoeren. Opvallend is ook de stof. Het is rekbaar, soepel en het geeft ook dat sportieve gevoel. De boorden aan de enkels zijn gemaakt van dezelfde stof als de broek, waardoor het zeker ook als een geklede broek gedragen kan worden.

HET SHIRT heeft een mooie diepe petrol kleur. Het eerste wat mij opviel, is dat de stof zo zacht is en dat voel je met dragen. De wijde hals valt nonchalant en de raglanmouwen maken het speels. Het gave is dat de naden van de mouwen diagonaal zijn doorgestikt over het voor- en achterpand. Hierdoor is het een special basic geworden.

HET TOPJE wordt ook een basic waar je veel plezier van gaat hebben. Je draagt hem lekker onder deze set en dan kiekt het zo lekker onder je shirt uit en bij je schouders natuurlijk. Met de echt zomerse dagen draag je alleen de top met bijvoorbeeld een leuke shawl. De bretonse streep is altijd goed en perfect te combineren met andere items uit je kast. De racerback is weer geweldig om te twinnen met je Br@nd for Girls dochter.

MAATADVIES:

Ik ben 178 cm. lang en draag alles in maat S

FACTS:

  • Lowy pants zijn leverbaar in zwart en navy
  • Fitted pants zitten ook in deze collectie en zijn in dezelfde kleuren leverbaar
  • T-shirts zijn er in zwart, petrol (zoals ik draag) en pebble grey
  • Topjes zijn er in deze donkere streep en er is een grijze variant
  • De kledingstukken zijn travelproof; strijken is niet nodig. Wat een uitkomst!
  • De leren kleine labels aan de kledingstukken zijn details om van te smullen
  • Door de lyocell  en de ‘eerlijke’ katoenmengsels  voelt het heerlijk zacht aan

FASHIONIDEETJES

  • Draag onder deze set een mooie hak en je bent klaar voor een avondje uitje
  • Een mooie shawl of vest zal altijd matchen en maken het setje elke keer net even anders

SHOPPEN doe je natuurlijk bij Collectie Mrs. – Brand for Girls en heb je al het Br@nd for Girls magazine gelezen? Hierin staan nog meer mooie items van Mrs Br@nd, sweet memories en de zomercollectie 2017 voor onze meiden.

BARBARA

 

Mrs. Brand zomercollectie 2017

Mrs. Brand zomercollectie 2017

Mrs. Brand zomercollectie 2017

Mrs Brand zomercollectie 2017little ninni vi

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply