BOY OOTD

Een borgvest is altijd een goed idee

28 januari 2017

BOYS LOOK OF THE DAY

Brrrr, wat is het koud hè? Echt het weer waarbij je zoon binnen lekker weg wil kruipen in zijn het borgvest. Het is natuurlijk ook nog midden in de winter. Maar met al die nieuwe collecties die uitkomen, krijg ik erg veel zin in de zomer. En ook zin om lekker te shoppen, alleen wel jammer als je de nieuwe aanwinsten nog niet aan kunt door de kou.

Borgvest

Vandaar deze combi met een heerlijk borgvest, die door zijn kleur ook zonnig is. Nu draag je zo’n vest binnen, in het voorjaar als jas buiten en in de zomer is het ideaal voor op frisse avonden. Zulke vesten zijn hier in huis een echte musthave waar we veel plezier van hebben.

Cactus

Je had het vast al gemerkt, cactusprints zijn hot hot hot deze zomer. Ook voor de jongens zie je deze print veel terug. Dit gave shirt viel mij gelijk op. Bezaaid met cactussen, maar zie je ook de gordeldieren verstopt zitten? Nu draag je het shirt met een vest en straks natuurlijk lekker op een short. Het wordt heel de zomer mooi weer, toch?!

Grijze jeans

Een grijze stone washed jeans vind ik een heerlijk basisitem voor in de jongensgarderobe. Het geeft net een andere look aan een outfit dan een blauwe jeans. Nog stoerder, vind ik, en ook net iets rustiger. Het is een fijne basic omdat het bij heel veel items mooi kleurt.

Gele sneakers in de sale

De gele sneakers zijn een perfect match bij deze look. Of je deze combi nou draagt met of zonder het borgvest; ze pimpen de outfit lekker op. Ook heel leuk aan deze sneakers is dat je ze nu met 60% korting kunt shoppen.

Rugzak

Ik weet niet hoe jouw zoon met zijn rugzak omgaat? Maar die van mij laat hem nog wel eens vallen of sleept er mee over de grond. De rugzak moet tegen een stootje kunnen dus en met dino’s of tekenfilm figuren kan ik bij Thijs, die bijna tien is, al lang niet meer aankomen. Deze stoere en stevige rugzak is dan ook ideaal voor hem. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Shoppen:

borgvest – tshirt – jeans – sneakers – rugzak

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply