GIVE-AWAY Mandy TEENS

Wat is een goede telefoon voor een tiener?

14 december 2016

Wiko Lenny 3: toptelefoon voor tieners


Op 8-jarige leeftijd kreeg mijn dochter Senna haar eerste mobiele telefoon. Het was een heel oud exemplaar van mij waarmee je alleen maar kon bellen. Geen extra opties, geen camera, geen foto’s, maar zij was er dolgelukkig mee. Ze voelde zich namelijk al heel groot met haar ‘eigen’ mobiel. Op haar tiende vonden wij het tijd worden voor een andere telefoon. Ze werd groter en ging steeds meer haar eigen weg. Ze fietste alleen naar school en sprak steeds vaker met vriendinnetjes af. De wetenschap dat ze haar telefoontje bij zich had heeft ons geholpen met het loslaten. Nu is ze bijna 12 jaar en dit proces, – het loslaten – is nog steeds in volle gang. Ze zit nu in groep 8 en maakt binnenkort haar keuze voor de middelbare school. Aangezien wij in een klein dorp wonen, zal ze een heel eind moeten fietsen. Voor ons als ouders is het daarom een hele geruststelling als ze haar mobieltje bij zich heeft.

Voor haar 12e verjaardag willen we Senna graag een nieuwe mobiele telefoon geven. In eerste instantie hebben we getwijfeld tussen een Iphone en een Samsung, maar de keuze is gevallen op de Wiko Lenny 3 omdat het een ideale telefoon is voor tieners. De telefoon heeft een prachtig metalen design en een 5 inch HD display, want het oog wil natuurlijk ook wat! De Lenny 3 is beschikbaar verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!

Senna doet niets liever dan selfies maken, de hele dag door. Deze telefoon heeft een 5 megapixel camera aan de voorkant met een display flits, zodat haar foto’s zelfs bij weinig licht altijd goed lukken. De Lenny heeft zelfs een wide-angle modus zodat bij een groepsselfie met haar vriendinnen ook daadwerkelijk de hele groep op de foto past. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera die door de beschikbaarheid aan opties (zoals onder andere helderheid, contrast, panorama-modus of nachtshot) gegarandeerd de meest professionele foto’s maakt.

De Lenny 3 heeft een groot geheugen van 16 GB en is uit te breiden tot 64 GB. Geen probleem dus om naast haar talloze selfies ook over haar favoriete apps als Instagram, Facebook, Musical.ly en Snapchat te kunnen beschikken!

 

Wil je zien wat onze tiener Senna zo de hele dag doet met haar nieuwe telefoon en ben je benieuwd naar een dagje uit Senna’s leven?: check dan de vlog hieronder.

Info:

Voor een overzicht van de winkels waar de Wiko Lenny 3 verkrijgbaar is klik je hier.

Voor een overzicht van de winkels waar de Wiko Tommy verkrijgbaar is klik je hier.

 

Wiko WikoWiko

Met speciale dank aan Miranda Koevoets van Lightcatch voor de beelden.

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply