HAIR

Hoe maak je een mooie bubbelvlecht?

2 december 2016

EEN VLECHT WAARVOOR JE NIET HOEFT TE VLECHTEN

Een staart is eigenlijk toch altijd wel makkelijk en snel. Maar nu het wat kouder is buiten, is het haar zo statisch en plakt het overal tegen aan. Natuurlijk  kan je een vlecht of visgraat in de staart doen, is ook altijd leuk, maar dat vinden wij voor deze keer een beetje te “gewoon”. Nu kennen we misschien allemaal nog wel de Ibiza elastiekjes van afgelopen zomer. Nou, wij hebben ze weer even opgezocht en er wat leuks mee gedaan. Mocht je ze niet hebben, dan kan je natuurlijk ook gewone kleinere elastiekjes gebruiken. Wil je toch echt van die leuke Ibiza elastiekjes, dan shop je deze bijvoorbeeld hier.

Wat heb je nodig

  • Borstel
  • Kam
  • Haarlak
  • Grote elastiek
  • Kleine elastiekjes

Ik heb eerst een gewone strakke staart gemaakt recht op het hoofd. Met wat haarlak kan je het haar strak naar achter kammen met je kam. Je kan eventueel de staart ook een beetje aan de zijkant doen. Daarna heb ik de Ibiza elastiekjes er in gedaan. Steeds als je een elastiekje er in doet trek je het haar net boven het elastiekje er een beetje uit, zodat het wat boller gaat staan. In het filmpje dat Seina en ik hebben gemaakt kun je dit goed zien. Zo ga je door tot dat je niet meer verder kan, soms springen er wat kleine plukjes tussen uit, als je er een beetje haarlak op spuit, zal je hier veel minder last van hebben. Het leuke aan de Ibiza elastiekjes is dat er een printje op zit en een knoopje aan het uiteinde. Hier hangen soms ook nog kwastjes of bedeltjes aan. Als je die aan de voorkant probeert te hangen, krijg je een heel leuk effect. Het haar zit zo net weer even iets anders als anders 😉

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

~X~ Denise

 

Bubbelvlecht

Bubbelvlecht

Bubbelvlecht

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply