DIY

Een gepersonaliseerde placemat als SINT-TIP

31 oktober 2016
placemat

Geef eens een gepersonaliseerde placemat kado.

Voor Sinterklaas hoef je natuurlijk niet altijd speelgoed te geven: een kinderhand is gauw gevuld en soms zijn “nuttige” kadootjes ook een welkome aanvulling in de zak van de Sint. Zeker als die “nuttige” kadootjes gepersonaliseerd zijn vinden kinderen dat ook vaak heel leuk om te krijgen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van placemats: die gebruiken we allemaal met grote regelmaat toch? Je kunt standaard kiezen voor een mooie foto of afbeelding, maar wat dacht je van een tekening van je kinderen? Ga gezellig aan tafel zitten met je kinderen, zet wat pepernoten op tafel met een glas warme chocomelk met slagroom en laat je kids een mooie tekening maken, upload deze en laat hem afdrukken als placemat.De placemats zijn er in veel papiersoorten. Je hebt  ze voor éénmalig gebruik en in diverse afmetingen maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor de zwaardere variant kiezen, deze kun je dan gewoon afnemen met een vochtige doek.

Bijkomend voordeel is natuurlijk wel dat als de kids leuke dingen op de eettafel zien, ze waarschijnlijk (ik beloof natuurlijk niks) ook wat beter zullen eten. Heb je erg lastige kinderen aan tafel (check! ik dus) dan is het misschien gewoon een goed idee om kleurplaten op de papieren placemats te laten drukken. Heb je dan een keer een etentje met vrienden en met kinderen dan laat je de kids gewoon kleuren aan tafel, dat is meestal wel dé manier om ze bij je aan tafel te houden zonder al teveel drama. Jullie lekker eten en de kids kleuren. Zo is iedereen tevreden.  Ook met Kerst is het leuk deze placemats kado te geven: of om juist voor die tijd in huis te hebben, want op die dagen zitten we helemaal lang aan tafel!

De placements zijn niet alleen leuk om aan kids te geven: ook voor “grote” mensen kun je persoonlijke placemats ontwerpen.

Mocht ik je geïnspireerd hebben: je kunt ze bij Reclameland.be bestellen.

 

 

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply