BABY

Babyproducten: wat heb je nou echt nodig?

24 oktober 2016

ETEN, SLAPEN, DRINKEN

Dit zijn de allereerste producten die je nodig hebt voor een kleintje. In het begin slapen ze ontzettend veel, dus een fijne wandelwagen is een must. Heerlijk naar buiten, wandelen en als een trotse mama achter de wagen lopen. Dat doe je dan natuurlijk het liefst achter een leuke wagen.  De luiertas kan je aan de wagen hangen, en alles wat je nodig hebt voor je baby kan hierin, zoals een knuffel, flesje en wat luiers. Wat een fijne dag zullen jullie samen hebben. En genieten hoor, want voor je het weet zijn ze al weer groot;).

Mijn allerkleinste is inmiddels pas één geworden, dus ik kan het weten. Ik heb extra van hem genoten want voor mij is Olivier echt de aller-allerlaatste, met 3 kinderen is ons gezin echt compleet. Als je de honden meetelt heb ik 5 wezentjes waar ik voor moet zorgen. Oké… misschien zelfs wel 6 als je manlief K ook meerekent 🙂

Een goede kinderstoel is ook een must. Het is natuurlijk wel zo gezellig als je kleintje bij jullie aan tafel zit. Soms is het ook heerlijk om gewoon eens gezellig samen met je man te tafelen als je kindje ligt te slapen. Je hoort vanzelf wanneer hij of zij wakker is door de babyfoon.

Heel eerlijk gezegd is er zoveel te krijgen voor baby’tjes, dat je wel kunt blijven kopen. Er is ook zoveel leuks en zeker in het begin ben je geneigd om veel te shoppen. Bedenk wel dat kleine baby’tjes ook snel groot worden. Door regelmatig blogs te lezen of gezellig te kletsen met je vriendinnen en ervaringen uit de delen behoed je jezelf voor miskopen of om overbodige artikelen aan te schaffen. Tegenwoordig heb je alle artikelen ook heel snel in huis. Met één druk op de knop wordt je aankoop vaak de volgende dag aan huis bezorgd. En bevalt het niet: dan stuur je het gewoon weer terug.

Deze items vinden wij dan weer wel de moeite waard om aan te schaffen. Dit behoort toch wel tot de basis als je een baby krijgt of net hebt gekregen.

  1. Kinderstoel
  2. Voedingskussen
  3. Flesverwarmer
  4. Digitale Babyfoon
  5. Verzorgingstas
  6. Kinderwagen
  7. Knuffel
  8. Babygym
  9. Knuffeldoek
  10. Aankleedkussen

Shoppen: OTTO.

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply