BOY OOTD

Oproep aan alle jongensmama’s

17 oktober 2016
a

WELKE OUTFIT IS JOUW FAVORIET?

Zeg jongens mama’s; vinden we het nog een beetje leuk om te shoppen voor de boys? Wij missen namelijk wat enthousiasme. Zelfs bij onszelf merken we dat die meidenkleding altijd wat meer trekt. Er is dan ook meer keus en variatie mogelijk. Maar toch hè, voor de jongens zijn er ook zoveel gave items verkrijgbaar. En we willen toch dat onze boys er ook hip en stoer bij lopen?

Een blog over een simpel meidenjurkje kan onze host amper aan, dat is bij een blog over jongenskleding nog nooit gebeurd. En ook op instagram kunnen onze dametjes altijd op vele male meer hartjes rekenen dan de boys.

Vandaag hebben we vier van ons favo boys looks voor jullie op een rij gezet. We zijn heel benieuwd welke jij het leukste vindt: A, B, C of D? En als je zin hebt, vertel dan ook eens wat jij graag terug wilt zien voor de boys op Shopaholiek. Wat vind jij de gaafste merken en van welke stijl hou jij?

Bellaire

Seb draagt een fijne jas van Bellaire, je leest de blog over deze jas hier na.

vingino-julian-030

Ooooh, Julian je bent om op te vreten, ja ik kies voor outfit B. Julian draagt Vingino en je kunt er hier alles over lezen.

MortenZ

Onze stoere bink Thije draagt een comfi outfit van MortenZ. Hier lees je na hoe de kleding valt.

Indian Blue Jeans

Mijn eigen binkie Thijs draagt een super gaaf sportvest van Indian Blue Jeans. Waar hij deze mee combineert, kun je hier zien.


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Melissa Polfliet-de Jonge 17 oktober 2016 at 18:14

    Volg jullie al een tijdje. Maar om eerlijk te zijn lees ik wel al een stuk minder omdat het vrijwel altijd over meisjeskleding gaat. Nu eindelijk een jongensblog jeeeeh. Zelf vind ik B en C heel erg gaaf! Onze kleine man Liam draagt veel z8 en tumble ’n dry. Zou het ook leuk vinden om eens wat vaker een winactie te zien voor de boys. Want zie alleen maar voor de meiden langs komen jammer genoeg.

  • Reply Ilse Snoek-Hoogland 17 oktober 2016 at 21:56

    Helemaal gaaf. Ik wordt helemaal blij van de vinginoset. Mijn zoon gaat intresseer t allemaal nog niet zo. Maar een blouse vindt hij wel stoer.
    ‘Kijk papa ikke ook e blouse’ roept hij dan

  • Leave a Reply