GIRL REVIEWS

DDD Pandu: De perfecte jeans!

13 oktober 2016
the-perfect-jeans

Girls love jeans!

Mijn dochters hebben veel jurkjes en rokjes in de kast hangen, maar een absoluut onmisbaar item tussen al deze übergirly kledingstukken is toch wel de jeans. Elk jaar hangt er minstens eentje in de kast. Dit seizoen is het voor mijn beide meiden de prachtige slimfit jogjeans ‘Pandu’ van Dutch Dream Denim geworden. Deze slijtvaste, stevige spijkerbroek is met recht speelproof te noemen. Door de dubbele kniestukken gaat hij extra lang mee. Het is jogjeans, dus zit heerlijk. En niet onbelangrijk, de broek heeft een gave wassing en is dus ook nog eens überhip.
Heeft deze broek dan echt geen minpunten? Nou eigenlijk niet nee, want ook de pasvorm is perfect. De broek sluit mooi aan en zit mijn beide meiden als gegoten. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, voor €34,95 is hij van jou.

Voor Benthe hebben we de broek gecombineerd met een gave gele sweater van een van mijn favoriete merken: br@nd for girls. Deze ‘sweat rib’ is verkrijgbaar in drie kleurvarianten. De sweater is mooi afgewerkt en heeft subtiele details zoals een klein strikje, gestreepte boorden en een merklogo op borsthoogte. De ritsjes geven toegang tot een kangaroobuideltje, waar dochterlief haar handen prettig in kan warmen op de koudere dagen.
De panterboots van Shoeby maken de outfit lekker hysterisch, ik hou ervan.

Benthe’s zilveren ring en armband zijn van KAYA sieraden.

Voor kleine Norah koos ik voor een wat klassiekere look. Het bloesje van Bengh per principesse is mooi zwierig en de kleur staat mijn roodharige dametje geweldig al zeg ik het zelf. Ik blijf het jammer vinden dat we Bengh vanaf nu moeten gaan missen, maar gelukkig is er nog het een en ander te koop in de sale.
Norah’s matzwarte schoenen zijn van Zecchino d’Oro.

Maatinformatie:
Benthe draagt de DDD jeans Pandu in maat 122, zij is 114 cm lang. Een skinny meisje zou wellicht een maat kleiner ook passen, voor Benthe is deze maat perfect.
Norah is ca. 90 cm lang en heeft maat 98 van deze broek, ook bij haar zit hij als gegoten. De jeans past perfect om haar luierkontje en qua lengte heeft zij nog voldoende groeiruimte om er de hele winter mee vooruit te kunnen.
Benthe draagt de br@nd sweat rib in maat 122/128.
Norah draagt het bloesje van Bengh in maat 98/104.

Shoppen:

1

2

3

4

5

8

6

9

10

Sponsored post


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply