NIEUWE COLLECTIE

NIEUWE COLLECTIE! bobbi ravioli winter 2016/2017

13 september 2016

BOBBI RAVIOLI IS OOK DEZE WINTER FRIS EN ENERGIEK

Afgelopen zondagavond was het zover, bobbi ravioli zette haar nieuwe wintercollectie online. Ook dit seizoen staat bobbi ravioli voor fris, energiek, preppy kleuren en tijdloze modellen. Vorige week woensdagochtend toonde Nova een geweldig grijs tricot jurkje in drie-tone in de bobbi ravioli SNEAK. Dit is hier terug te lezen. Wat waren Nova en ik blij met dit fris uitziende outfitje, want oh, wat een heerlijk zittende preppy jurkje is dit!

Bobbi ravioli is voor meiden van twee t/m tien jaar.  Ook dit jaar zijn de items en kleurstellingen zo op elkaar afgestemd dat het uitermate geschikt is om onderling te combineren. Mixen en matchen wordt een waar feest en daar houd ik zo van! Je kunt variëren met items en ook prachtige ton-sur-ton outfitjes creëren. Er zijn in deze collectie vier jurkjes waarmee je onderling de drukkerapplicaties kunt uitwisselen. Hoe leuk is dat, zo kun je een classic, feestelijke of school look maken. Heb je bijvoorbeeld twee dochters dan is het toch geweldig dat elk zusje haar eigen jurkje heeft en dat beiden onderling variëren met de applicaties. Zo krijgt ieder jurkje en meisje echt een compleet andere uitstraling! Ook zie ik geweldige beenwarmers voorbij komen in blauw en hardroze. Dit is bij uitstek geschikt voor de wat grotere meiden om zo het setje net dat beetje extra pit te geven.

Met Kerst zal bobbi ravioli een limited edition uitbrengen van een drukkerapplicatie speciaal voor de feestdagen. Zo is dat geweldige jurkje, wat je meisje al ruimschoots heeft gedragen in één keer omgetoverd in een Kerstjurkje. Een absoluut goede vondst, want ik ben altijd geneigd om met Kerst toch dát Kerstjurkje aan te schaffen. Met dien verstande dat ze het daarna nooit meer draagt, maar met deze feestelijke touch op het bobbi ravioli jurkje is dat helemaal niet meer nodig.

Bobbi ravioli heeft vanaf dit seizoen haar focus gelegd op de meidencollectie. Zo zal de toekomstige collecties alle aandacht krijgen wat het verdient. Nou, daar is bobbi ravioli dit seizoen al enorm goed in geslaagd, want ik zie zoveel moois! Alle items zijn alleen te bestellen via de website, zodat de exclusiviteit absoluut gewaarborgd blijft. Op is dus ook daadwerkelijk op. Met het bewonderen van de nieuwe collectie heb ik al geweldig setjes gezien, zodat mijn dames alle drie matchen, maar ieder op haar eigen manier. Het is een waar feest!

Mocht je nu al iets in huis hebben van bobbi ravioli en misschien zelfs al een item van de nieuwe collectie. Plaats je foto dan onder deze blog. Dat vinden wij, Shopaholieks, zo leuk om te zien en ik denk heel veel fashionable moeders met ons;)

Shoppen:

bobbi ravioli meisjeskleding

Om op de hoogte te blijven volg bobbi ravioli op Facebook

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply