NIEUWE COLLECTIE TEENS

Nieuw merk: Tiffosi

9 september 2016

Tiffosi: Betaalbare kwaliteit

Ken jij het merk Tiffosi al? Ik had er nog niet eerder van gehoord. Voor mij is het nieuw, maar toch bestaat het al enkele jaren. Het komt oorspronkelijk uit Portugal en heeft een kledinglijn voor jongens en meiden, maar ook voor mannen en vrouwen. Het wordt wel eens de Portugese ZARA genoemd. Nou, als ze gaan vergelijken met ZARA, dan is mijn nieuwsgierigheid wel gewekt. Tiffosi staat voor stoere, betaalbare en kwalitatief goede kleding. De kinderlijn van dit merk is voor jongens en meiden in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar.

Senna laat jullie vandaag een aantal items zien uit de fall/wintercollectie van Tiffosi. De tregging die ze draagt op de foto is van een soepele stretchstof in diep donkerblauw. Het witte shirt is een wat korter model met een opdruk aan de voorkant en korte mouwen. Hierop draagt ze een soepelvallend bomberjack dat heel comfortabel zit. Het bomberjack in donkerblauw heeft zilveren accenten op de boord van de mouwen en op de kraag. Het bomberjack is echt dé hit dit seizoen en mag niet ontbreken in de kledingkast van je dochter. Op de rechterfoto draagt Senna een sweater met de tekst ‘Work hard, dream big’ in een mooie bruinrode kleur. Deze outfit combineert ze met de stoere donkerrode dr. Martens boots. Ook al zo’n musthave voor deze winter!

Informatie:

Senna draagt de kleding in maat 140. Tiffosi shop je onder andere bij Kinderkleding te koop en Zalando. Kijk ook eens voor de volledige collectie op de website van Tiffosi.

Shirt

Tregging

Bomberjack

Sweater

Dr. Martens

De foto’s zijn gemaakt door en voor de webshop van Wildstore

 

Tiffosi shirtTiffosi shirtTreggingBomberjackSweaterTreggingSweater

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply