BOY NIEUWE COLLECTIE

SNEAK: Kris in MortenZ herfst/winter 2017

24 augustus 2016

Jeetje, wat een hoop Ninni Vi en MortenZ laten wij jullie al zien voor de uitlevering. Die is overigens morgen, maar dat is jullie vast niet ontgaan :). Zoals jullie kunnen zien zijn wij hier achter de schermen echt heel druk mee geweest. Nou is dit soort werk niet echt een straf hoor, want niks is zo leuk om blogs te schrijven over collecties waar wij zelf, en jullie, zo enthousiast over zijn. Wij worden dan ook heel blij van de kleertjes, maar ook blij van alle reacties en likes. Want daar doen we het natuurlijk voor!

Oke.. terug naar MortenZ. Hebben jullie de review van Anouk gister gezien met Thije: tof he?  Jullie hebben het vast nog warmer gekregen. Raar idee eigenlijk om winterkleding te bestellen als we nu pas de eerste hittegolf in Nederland hebben. Of is dat uiteindelijk niet gelukt en zaten ze er weer naast met de weersvoorspellingen? Dat voorspellen kunnen wij beter: MortenZ komt dit seizoen met de beste collectie tot nu toe! De kleuren, modellen en prints: alles is geperfectioneerd, ik kan echt niet anders zeggen dan dat dit een TOP-collectie is.

Kris heeft ook zo’n gave set ontvangen om te laten zien. MortenZ is echt heerlijk voor alle jongens. Dit label heeft dan ook een prominente plek in onze kast. Komt ook echt door de heerlijke zachte sweatpants. Normaal gesproken ben ik er niet zo’n fan van om mijn kids in dit soort broeken naar school te sturen, maar ik ga voor deze collectie een uitzondering maken: dit nieuwe modelletje is echt helemaal mijn ding. Superstoer en mooie kleuren. Sowieso is de hele collectie cool! Mooie kleuren, die alle kids mooi staan, dus ook mijn blondie waar ik normaal gesproken best een beetje op moet letten qua kleur omdat veel hem erg bleek maakt.

Maatinformatie:
Kris draagt de gehele set in maat 122/128. Het past perfect en valt dus prima op maat, de broek zou hij waarschijnlijk ook in 110/116 hebben gepast, maar ik hou wel van een beetje baggy. Check vooral ook het gewatteerde jack! De topper voor mij uit de collectie. Heerlijk als tussenjas voor mijn kleine stuiterbal. En… geen blote nek door de hoge boord in de nek.

Shoppen:
Mortenz ligt donderdag (25 augustus) in de winkels en is dan onder andere te koop bij Amazingkids, Kixx-online en Kinderkleding-tekoop.

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, Mortenz of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply