GIRL NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe Collectie Soft & Jolly winter 2016/2017

18 augustus 2016
WinterSJ

SOFT & JOLLY: JUST NATURAL  

Zoals jullie al konden zien en lezen in de blog van vanochtend is vandaag de derde collectie van Soft & Jolly gelanceerd. Dit label krijgt net als haar grote zus Ninni Vi meer en meer vaste fans en heeft inmiddels een stabiele plaats veroverd in de Nederlandse kindermodewereld. Soft & Jolly staat bekend om haar zachte stoffen, wat losser vallende, neutrale kleding en oog voor subtiele details.

Ik ben zelf al sinds jaar en dag groot fan van Ninni Vi en was vorig jaar dus erg benieuwd naar Soft & Jolly. Eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen, maar de collectie van afgelopen zomer vond ik toch wel heel erg mooi en dus shopte ik daar een prachtig gestreepte sweatshortje van. Toen ik eenmaal de echte Soft & Jolly stof voelde was ik om. Wat een heerlijk zacht materiaal! Het zit mijn dochter superlekker en we hebben hier deze zomer dus al meerdere malen plezier van gehad.

Ook deze nieuwe collectie is geweldig. Hij kenmerkt zich door neutrale tinten als grijs, zwart en wit gecombineerd met het altijd prachtige geel. Eén van mijn favoriete kleurencombi’s, dus deze collectie is niet al te goed voor mijn portemonnee vrees ik. Zoals gezegd valt Soft & Jolly op door subtiele details. Denk hierbij aan een klein strikje hier, een glittertje daar en mooi afgewerkte boorden.

In de collectie vind je voor ieder wat wils; rokjes, broeken, vestjes en natuurlijk longsleeves en jurkjes, het is er allemaal. En onderling ook nog eens heerlijk te combineren. De wijduitlopende rokjes zijn werkelijk prachtig en een echte musthave is de midi-dress, Eva liet hem jullie vanochtend al zien. De mooie laarsjes op de foto’s zijn van Ninni Vi, deze liggen volgende week in de winkels. Nog heel even geduld dus…

Kijk snel hieronder naar foto’s van deze mooie collectie en als je helemaal naar beneden scrollt zie je een filmpje met alle looks!

Heb jij al iets gezien wat je graag wilt hebben? Of zelfs al wat gekocht? Show us, dat vinden we leuk!  

Verkoopinformatie: Soft & Jolly is vanaf vandaag verkrijgbaar en shop je onder andere bij Kixx-online en Amazingkids.

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly kindermode - wintercollectie 2017

Soft and Jolly

Alle looks vind je ook in onderstaand filmpje!

 


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply